Imprimeix
PDF

Pere Joan Pons proposa adaptar les quotes que paguen els autònoms als seus ingressos reals

Pere Joan Pons amb emprenedorsEl candidat del PSIB-PSOE al Congrés dels Dipiutats, Pere Joan Pons, ha visitat l'empresa Mi Sobrino a Palma, formada per joves emprenedors i autònoms que es dediquen al sector del disseny gràfic, per conèixer de primera mà la realitat d'aquests treballadors i parlar de les dificultats que tenen.

En aquest sentit, Pons ha volgut llençar un missatge d'esperança i en positiu pels emprenedors, els autònoms i els petits empresaris de les Illes Balears. Segons el socialista, «molts d'ells han passat uns anys molt difícil per la crisi econòmica, que ha deixat molta precarietat, amb molts treballadors que han estat expulsats del mercat laboral i que s'han hagut d'acabar fent autònoms».

Per tota aquesta gent, el candidat socialista ha proposat «adaptar les quotes actuals que paguen els autònoms als ingressos reals que tenen, ja que actualment són fixes». Amb mesures com aquesta, el candidat del PSIB-PSOE s'ha mostrat conscient de la realitat que viu aquest col·lectiu i els ha traslladat tot el suport dels socialistes.

De fet, Pere Joan Pons també ha explicat altres propostes que el Partit Socialista desenvoluparà si s'aconsegueix el canvi a partir del 26J, com un Pla d'Empreneduria Tecnològica, o «convertir l'Institut de Crèdit Oficial en una vertadera eina de proximitat que estigui a peu de carrer i sigui un instrument que doni crèdits a la gent que vol tornar a començar i posar en marxa una activitat».

Pels socialistes és fonamental implantar mesures de suport per autònoms, pymes i emprenedors perquè «són els protagonistes del canvi de model de creixement que necessita Espanya».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube