Imprimeix
PDF

Pere Joan Pons: «La gent que va votar canvi el maig de 2015 ha de votar el canvi que assegura el PSOE per tenir millors serveis públics

PJ FAS i Alfonso CalviàEls socialistes de Calvià han celebrat un dinar de paella al poliesportiu de Santa Ponça, amb més de 500 militants i simpatitzants al qual també ha assistit el batle, Alfonso Rodríguez, el candidat del PSIB-PSOE al Congrés, Pere Joan Pons, i la secretària general, Francina Armengol.

A menys d'una setmana per acabar la campanya electoral, Pere Joan Pons ha assegurat que «tot està per fer», però per aconseguir el canvi a espanya «necessitam que tota la gent que va votar canvi el 24 de maig de 2015 torni a votar el canvi que assegura el Partit Socialista per tenir un millor finançament, un nou Règim Especial per Balears i millors serveis públics».

La millor prova del que vol fer el Partit Socialista a Espanya són les polítiques que ja s'estan impulsant des de Balears, «on s'han fet avanços des de l'acord per posar l'economia al servei de les persones, amb una Renda Social, amb polítiques contra l'explotació laboral i amb mesures que ajudin a millorar l'educació i la sanitat».

El lloc on s'ha celebrat l'acte és precisament un dels municipis del canvi, tal com ha recordat la secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, qui ha remarcat que «des que hi ha un batle socialista a Calvià es nota que hi ha una política a peu de carrer, que posa en valor el turisme per fer-lo més redistributiu i que per tant es contracti més gent amb més estabilitat».

Tot això, segons Armengol, «és prova que quan el PSOE governa hi ha un canvi real que beneficia a la ciutadania, però per poder consolidar-lo necessitam que el 26J hi hagi un sí clar al Partit Socialista i a Pedro Sánchez».

Finalment, la secretària general ha afegit que «la necessitat que tenim és un canvi de govern a Espanya per oblidar les retallades del PP i de Rajoy, i el canvi només passa pel PSOE i per un vot de confiança a Pedro Sáchez perquè pugui ser president del Govern.

L'acte ha estat obert pel batle de Calvià, Alfonso Rodríguez, qui ha animat a tothom a anar a votar perquè «la gent està cansada de campanyes però no ens hem de cansar de votar, necessitam el vot socialista per dur la iniciativa d'un govern d'esquerres que acabi amb les polítiques de la dreta».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube