Imprimeix
PDF

Pere Joan Pons es compromet a accelerar els tràmits per aconseguir la tarifa plana de 30€ per als vols entre illes «a un any i mig vista»

Pere Joan i Marc Pons aeroportEl candidat del PSIB-PSOE al Congrés dels Diputats, Pere Joan Pons, acompanyat del conseller de Territori, Energia i Mobilitat, Marc Pons, s'ha desplaçat fins a l'Aeroport de Son Sant Joan de Palma per explicar alguns dels compromisos dels socialistes en matèria de connectivitat.

En aquest sentit, el candidat socialista ha reivindicat que una de les apostes més clares del Govern de les Illes Balears ha estat «invertir en la millora de la connectivitat i de la competitivitat de les nostres empreses», per la qual cosa «hem batallat aquests 12 mesos per aconseguir la tarifa plana per als vols entre illes i dur a Madrid els problemes de la insularitat que pateixen les empreses i les persones».

Per això, Pons s'ha compromès a «traslladar a Madrid la feina del govern socialista de Balears i accelerar el canvi que necessitam en matèria de connectivitat», ja que «a les Illes hem decidit sortir de la crisi apostant per un model d'inversió social, perquè necessitam invertir en les persones i en les nostres empreses».

De la mateixa manera s'ha pronunciat el conseller de Territori, Energia i Mobilitat, Marc Pons, qui ha recordat que «ens hem deixat la pell aquest any de govern, donant resposta a cada una de les traves que des de Madrid ens han plantejat».

Per això, el conseller socialista ha remarcat que «necessitam un govern a Espanya que ens ajudi a llevar els obstacles que ens posa el PP i anar per la via ràpida per solucionar els problemes de les Illes Balears».

Finalment, Marc Pons ha avançat que «necessitam un govern socialista presidit per Pedro Sánchez que, de manera conjunta amb el Govern de les Illes Balears, facem possible que a un any i mig vista poguem tenir la tarifa plana de 30 euros per als vols entre illes».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube