Imprimeix
PDF

Francesc Antich, premi Isabel Coll 2012 de Joventuts Socialistes

 

Isabel Coll 2012 Joventuts Socialistes de les Illes Balears (JSIB) ha atorgat a l'ex-secretari general del PSIB-PSOE, Francesc Antich, el premi Isabel Coll 2012, pel seu compromís en la defensa dels valors socialistes. "Francesc Antich és un referent molt important per a molts de nosaltres, joves socialistes que en els darrers anys l'hem vist sempre al capdavant dels valors i de les polítiques socialistes a Balears", ha explicat Francesc Dalmau, secretari general de JSIB.

Dalmau ha ressaltat la gran figura que ha suposat Antich per als joves socialistes de Balears, molts dels quals "tenen poc més de 20 anys i fa 12 que veuen a Xisco Antich defensant el socialisme d'una manera molt compromesa i dedicada". "Per la seva trajectòria, pel seu compromís i pel seu paper com a referent inspirador dels i les joves socialistes", JSIB va concentrar el que normalment són diferents premis en un únic premi destacat en la figura de l'ex-secretari general i ex-president Antich.

L'actual senador va agrair el premi molt emocionat i va animar als joves a seguir lluitant en defensa dels valors i de les polítiques socialistes, i a reivindicar la necessitat de fer política per poder, així, donar solució als problemes que tenen els ciutadans i ciutadanes.

Antich va rebre de mans de Francesc Dalmau  una aquarel·la amb l'escut de JSIB i la glosa que el mateix Antich va escriure per a JSIB ara fa sis anys, en l'acte, que va tenir lloc ahir vespre a Binicomprat (Algaida), amb la presència d'un centenar de persones.

 

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube