DESCONTROL URBANÍSTIC A LAIOR

Primer de tot, van fer fora l’inspector municipal d’obres.Seguidament, van perdre l’informe, que havia entrat per registre municipal, que possibilitava la defensa jurídica i l’aprovació definitiva del Pla General del 2009.

A continuació, no és estrany que els ciutadans i ciutadanes d’Alaior es queixin dels mesos d’espera per tramitar una llicència, mentre l’ex-alcaldessa i màxima responsable del PP insular, va obtenir una llicència exprés per al seu xalet en només tres dies i, curiosament, just abans que s’anul·lés el Pla General.

A dia d’avui, duim més de set anys, 84 mesos, tramitant un nou Pla General que encara no té ni l’aprovació inicial feta. I deien que era urgent !!!.

Mentrestant, en el sòl rústec es produeixen infraccions constants i modificacions de projectes que no compleixen la normativa a Torralbenc i, recentment, a Torre Vella, per la manca de vigilància i responsabilitat municipal.

El Consorci insular informa i avisa, però l’equip de govern no actua i mira cap a un altra banda.I encara n’hi ha més d’expedients urbanístics tramitats irregularment i que properament us explicarem.

Aquest és el model de desgavell urbanístic que practica el PP, un desastre per Alaior i un mal exemple en el conjunt de Menorca.

#MassaFotosPocaGestió

May be an image of text que diu 'TEMADELDÍA DEMAR2O2001 LOCAL ELSEVEL CASOE TEMA E DÍA Obras sin control: ¿Por qué no se inspeccionaron? Cuatro VPO en Maó con sue simbólica primera Medio Ambiente advierte que Torre Vella ya no puede legalizar las obras sin licencia t Defiende comisión mprescindiblesu'


Source: Municipi Alaior


Source: Es Migjorn

Comments are closed