El PSOE Menorca presentarà mocions als ajuntaments per demanar el cessament immediat de Gabriel Le Senne

Susana Mora s’ha mostrat contundent davant els fets ocorreguts i ha exigit que el PP se sumi a la condemna i exigeixi el seu cessament

La socialista ha defensat que els responsables polítics al capdavant de les institucions han de ser un model per a la ciutadania i no un mal exemple de governabilitat i transparència

Arran dels fets ocorreguts el passat 18 de juny, el PSOE Menorca presentarà mocions als diferents ajuntaments de Menorca per denunciar l’actitud violenta que va tenir el president del Parlament de les Illes Balears, Gabriel Le Senne, contra les diputades Mercedes Garrido i Pilar Costa i per exigir de forma immediata el cessament del seu càrrec. A ulls dels i les socialistes, es tracta d’un comportament inacceptable, intolerant i violent, el qual ha de ser erradicat. 

La secretària general del PSOE Menorca, Susana Mora, ha criticat durament aquest acte de violència i l’ha qualificat de “covard i antidemocràtic. Però el que és més preocupant és el silenci del Partit Popular davant un greu atac a la democràcia per part d’un feixista. 

El seu silenci és còmplice d’aquesta situació, i per açò demanam, de forma unànime, que el PP se sumi a la condemna i el cessi. Els responsables polítics al capdavant de les institucions han de ser un model per a la ciutadania i no un mal exemple de governabilitat i transparència. És el seu deure i obligació”.  

Concretament, a la moció es demana condemnar l’actitud violenta i antidemocràtica per part de Le Senne; exigir la seva dimissió immediata; expressar el suport als diputats i diputades del Grup Parlamentari Socialista i, per últim, rebutjar de forma clara i contundent la derogació de la Llei de Memòria Democràtica de les Illes Balears que pretén dur a terme el PP i Vox, a més de demanar unes sinceres disculpes. “Els valors democràtics i els drets fonamentals, amb feixistes a les institucions, no estan garantides, però trobarà el PSOE de front per defensar-los”, ha conclòs la socialista.


Source: Federació de Menorca

Comments are closed