El PSOE Menorca reprèn les activitats programades per commemorar els 100 anys del partit a la nostra illa

L’acte central serà el 15 de maig a l’Orfeó Maonès i comptarà amb la projecció d’un documental sobre els 100 anys de socialisme a Menorca

Amb motiu del primer centenari del socialisme organitzat a la nostra Illa, el PSOE Menorca reprèn un any després de la cancel·lació dels mateixos per la irrupció de la pandèmia de la Covid 19, un seguit d’actes que comencen aquest mes d’abril per commemorar els 100 anys de partit i retre homenatge als socialistes que han contribuït al fet que puguem gaudir d’una societat moderna, solidària i pròspera.

Així, el cicle de conferències sobre la fundació del PSOE a Menorca, tindran lloc a l’Ateneu de Maó:

  • Dijous 29 d’abril a les 20h a càrrec d’Aurelio Martín Nájera, Director emèrit sobre la Fundació Pablo Iglesias, sobre el paper del PSOE en la transformació d’Espanya. 
  • Dijous 6 de maig a les 20h a càrrec de Josep M. Quintana, historiador i escriptor, sobre el context sociopolític de Menorca al 1919.
  • Dijous 13 de maig a les 20h a càrrec de Josep Portella, historiador i escriptor, sobre els pares fundadors del socialisme a Menorca. 

Per altra banda, l’acte central de commemoració del centenari, amb la projecció del documental sobre els 100 anys, se celebrarà el dissabte 15 de maig a l’Orfeó Maonès i comptarà amb la participació de la Presidenta del Govern balear i Secretària General del PSIB, Francina Armengol. Quant a l’exposició “El PSOE a Menorca: 100 anys d’història a través de la premsa”, s’inaugurarà el proper 29 d’abril a la Biblioteca Pública de Maó. 

Amb tot, des del PSOE Menorca es destaca la importància de poder celebrar una efemèride tan important com aquesta gràcies a l’empenta de tantes persones desinteressades i a l’arrelament als valors socialistes que han fet que avui dia puguem celebrar els 100 anys del partit. 


Source: Federació de Menorca

Comments are closed