Proposats els quinze delegats i delegades territorials que representaran els socialistes de les Illes Balears al 40è Congrés del PSOE

20210904_Francina Armengol_cap delegacio mallorca
20210904_Josep Mari Agustinet_cap delegacio eivissa
20210904_Susana Mora_cap delegacio menorca
20210904_Rafel Ramirez_cap delegacio formentera

Mallorca tendrà deu delegats i delegades, Menorca i Eivissa en tendran dos respectivament i Formentera, un

Els caps de llista de les delegacions insulars del PSIB-PSOE per al 40è Congrés del PSOE -Francina Armengol per Mallorca, Susana Mora per Menorca, Josep Marí “Agustinet” per Eivissa i Rafel Ramírez per Formentera- ja han registrat les llistes completes de delegats i delegades que representaran el partit a la cita federal de mitjans d’octubre.

Els caps de llista tenien fins al 17 de setembre per registrar les llistes completes, de tal manera que s’han avançat un dia al termini establert. Les llistes, que han de ser “cremallera”, es proclamaran definitivament entre el 26 i el 30 de setembre.

Per illes, correspon a Mallorca un total de deu delegats i delegades; a Menorca i Eivissa, dos per a cada una de les Illes; i a Formentera, un. Així, serà un total de quinze delegats i delegades que viatjaran a València com a representants de la militància. I, en els pròxims dies, la delegació es completarà amb una quinzena més de convidats.

Aquests seran els delegats i delegades de cada illa:

 

Mallorca: Francina Armengol, José Hila, Catalina Cladera, Alfonso Rodríguez, Mercedes Garrido, Miquel Cabot, Aina Calvo, Óscar Cereijo, Silvana González i Ares Fernández.

Suplents: Vicenç Thomàs, Maria Antònia Mulet i Virgili Moreno.

 

Menorca: Susana Mora i Héctor Pons.

Suplents: Noemí Camps i Xisco Ametller.

 

Eivissa: Josep Marí “Agustinet” i Sofia Hernanz.

Suplent: Víctor Torres Pérez.

 

Formentera: Rafel Ramírez.

Suplents: Ana Juan, Josep Antoni Mayans i Paula Ferrer.

Source: Federació de Menorca – Portada FSM


Source: Federació de Menorca

Comments are closed