Armengol, Mora, Agustinet i Ramírez, precandidats a encapçalar les delegacions territorials de les Illes Balears al 40è Congrés del PSOE

20210904_Francina Armengol_cap delegacio mallorca
20210904_Josep Mari Agustinet_cap delegacio eivissa
20210904_Susana Mora_cap delegacio menorca
20210904_Rafel Ramirez_cap delegacio formentera

El termini per presentar els avals per ser proclamat candidat o candidata a Cap de Llista de Delegació clou el 13 de setembre

La secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol; els secretaris generals de les federacions socialistes de Menorca i d’Eivissa, Susana Mora i Josep Marí “Agustinet”, respectivament; i el secretari general de l’Agrupació Insular de Formentera, Rafel Ramírez, han presentat les seves precandidatures per encapçalar les delegacions territorials de Balears per al 40è Congrés del PSOE, les quals ja han estat validades per les comissions d’Ètica i de Garanties, tant del PSOE com del PSIB-PSOE.

La presentació de les precandidatures per encapçalar la llista de delegats és la primera fase del procés d’elecció de les delegacions territorials, que són les encarregades de representar la militància en el 40è Congrés del PSOE i que, en el cas de Balears, són quatre, una per a cada illa.

Així, Francina Armengol encapçalarà la llista corresponent a l’àmbit territorial de la Federació Socialista de Mallorca; Susana Mora, de la Federació Socialista de Menorca; Josep Marí “Agustinet”, de la Federació Socialista d’Eivissa; i Rafel Ramírez, de l’Agrupació Insular de Formentera.

El període per presentar aquestes precandidatures va cloure ahir, 3 de setembre, i ara s’obre un període de deu dies perquè els precandidats recullin i presentin els avals necessaris per ser proclamats candidats.

Els avals, que es podran presentar de manera presencial o telemàtica, hauran de ser de mínim el 3% de la militància de cada federació o agrupació i de màxim el 6%.

La proclamació de les candidatures es farà entre el 13 i el 15 de setembre, moment a partir del qual, i en un màxim de 48 hores, els i les candidates hauran de presentar la llista completa dels delegats que formaran part de la llista que encapçalen.

Source: Federació de Menorca – Portada FSM

Source: Federació de Menorca

Comments are closed