El PSOE Menorca celebra que la Justícia hagi desestimat el recurs presentat pel PP en el cas de l’escorxador municipal de Ciutadella

Els socialistes acusen els populars de voler judialitzar una actuació que ha estat avalada, per segona vegada, per la Justícia, amb l’objectiu d’amagar la seva deficient gestió de l’escorxador anys enrere

El PSOE Menorca celebra que la Justícia, fa uns mesos, arxivés el cas de l’escorxador de Ciutadella, i recentment hagi desestimat el recurs presentat pel Partit Popular. Aquesta decisió reafirma la bona gestió amb la qual ha actuat la regidora socialista, Sandra Moll, al capdavant d’aquest servei. En aquest sentit, el partit acusa els populars de voler judicialitzar una actuació que ha estat avalada, per segona vegada, per la Justícia, i amb la qual pretenen amagar la seva deficient gestió d’aquesta instal·lació anys enrere. 

Cal recordar que a l’any 2015, quan el PSOE va entrar a governar al consistori, la situació de l’escorxador era pèssima; les instal·lacions es trobaven en mal estat i la maquinària amb la qual comptaven per fer feina era vella i s’havia quedat obsoleta. 

Un cop detectades totes aquestes deficiències, des de la regidoria socialista, es va posar a fer feina per resoldre i regularitzar aquesta precària situació i millorar les seves condicions per oferir un bon servei. 

Amb tot, el PSOE Menorca vol recordar que, tot i la mala praxis del PP a l’ajuntament de Ciutadella respecte a la gestió de l’escorxador municipal, el PSOE ha estat capaç de revertir la situació i donar solució a qüestions especialment importants que  els populars no havien estat capaços de resoldre en el seu moment. Tot amb l’objectiu de poder mantenir l’activitat amb normalitat i amb les màximes garanties que mereixen els ramaders, productors i comerciants tant de Ciutadella com de Menorca. 

Source: Federació de Menorca

Comments are closed