El PSOE Menorca celebra que Pepe Mercadal sigui el número 2 de la candidatura al Congrés dels Diputats, encapçalada per Francina Armengol

  • L’executiva del PSOE Menorca ha aprovat la proposta i el Comitè Insular l’ha elevada a la Comissió Executiva del PSIB, celebrant que “Menorca hagi recuperat la posició del número 2 de la candidatura al Congrés dels Diputats després de molts d’anys”
  • El segon suplent serà Óscar Pascual i Pilar Carrasco ocuparà el número 7 de la candidatura al Congrés dels Diputats

La Secretària General del PSOE Menorca, Susana Mora, ha anunciat avui la proposta de  Pepe Mercadal com a número 2 de la candidatura dels Socialistes de Menorca al Congrés dels Diputats de cara a les eleccions generals convocades per al 23 de juliol, encapçalada per la Secretària General del PSIB, Francina Armengol. Una proposta que ha estat aprovada per unanimitat per l’Executiva i posteriorment pel Comitè Insular, màxim òrgan de decisió entre congressos.

En aquest sentit, la socialista ha celebrat que “hem assolit una fita història després d’acordar que el número 2 de la candidatura en el Congrés dels Diputats sigui per a Menorca”, recordant que “no teníem aquesta posició des de l’any 2007 amb la companya Gràcia Muñoz al capdavant”. De fet, aquest resultat “culmina amb el reconeixement a les polítiques progressistes que hem liderat els socialistes al llarg de tots aquests anys i amb el qual sortim més reforçats que mai”. 

A partir d’aquí, Mora ha agraït “a totes les agrupacions locals per haver celebrat amb la urgència i celeritat que marcava el calendari electoral les assemblees extraordinàries per fer propostes a la candidatura al Congrés”. En aquest sentit, “crèiem que era fonamental apostar per la renovació, formació, projecció i joventut, per açò vam coincidir entre tots i totes que Pepe Mercadal era el candidat que reunia totes aquestes qualitats, a més de ser una persona molt valuosa i compromesa amb el nostre partit”. 

Cal apuntar, per últim, que el segon suplent serà Óscar Pascual i Pilar Carrasco ocuparà el número 7 de la candidatura.

Source: Federació de Menorca

Comments are closed