El PSOE Menorca es marca com a objectiu guanyar les eleccions generals de 23J perquè estan en joc els pilars de l’estat de benestar del país

L’Executiva del PSOE Menorca es va reunir ahir per analitzar els resultats de les eleccions locals, insulars i autonòmiques que es van celebrar el passat diumenge i per posar en marxa el Comitè Electoral de cara a les generals de 23 de juliol

Els membres de la Comissió executiva del PSOE Menorca es van reunir ahir capvespre per analitzar els resultats d’aquest diumenge i per començar a posar en marxa el comitè electoral de cara a les eleccions generals de 23 de juliol. En aquest sentit, la secretària general del partit, Susana Mora, va voler fer un especial i sincer agraïment “a tots els menorquins i menorquines que han confiat en el projecte socialista i que han cregut en les polítiques que s’han impulsat durant aquesta legislatura en benefici del benestar de la nostra societat i del progrés de la nostra illa”. 

No obstant això, “acceptam els resultats que s’han elegit de forma democràtica amb la responsabilitat i humilitat que ens ha caracteritzat sempre”. A partir d’ara, “afrontarem amb compromís i dedicació la posició a la qual ens han situat els menorquins i menorquines i estic convençuda que seguirem sent una veu forta i compromesa en la defensa dels valors progressistes i en la lluita per una societat més justa i equitativa. Per açò, farem una oposició útil i constructiva en el Consell Insular i a la resta d’institucions on no governarem”.

Per altra banda, la socialista va explicar que “a les eleccions generals ens hi jugam la configuració de l’estat, així com també els pilars bàsics de l’estat del benestar: la sanitat, l’educació, les pensions i una ocupació digna i de qualitat”. De fet, “ens hi jugam que la dreta i ultradreta tornin a les retallades i al retrocés dels drets i llibertats que hem aconseguit durant tots els anys de democràcia”. Per aquest motiu, “demanam, ara més que mai, que el proper 23 de juliol tothom surti a votar, especialment els votantas progressistes de les nostres illes i de tot el país”. 

Amb tot, va assegurar que “el nostre objectiu és consolidar el rumb del país marcat fins ara, amb Pedro Sánchez al capdavant com a president socialista, reforçar els pilars de l’estat de benestar, impulsar polítiques que fomentin la igualtat d’oportunitats i combatre les desigualtats existents. Farem feina per construir una Espanya més justa, pròspera i solidrària, on els drets i la dignitat de tots els ciutadans i ciutadanes siguin respectacts i garantits”. Susana Mora, per acabar, va reiterar “l’agraïment a tot el suport rebut i reafirmam el nostre compromís amb els valors socialistes i amb la gent de Menorca, de les Illes Balears i de tota Espanya”.

Source: Federació de Menorca

Comments are closed