El PSOE Menorca es reuneix amb representants de la comunitat educativa per analitzar la situació educativa a Menorca

El partit constata la percepció que el Govern de les Illes Balears no té en compte les necessitats reals de la comunitat educativa i lamenta que apliqui l’ideari de Vox 

Durant aquests dies, el partit ha organitzat unes trobades amb els representants de la comunitat educativa de Menorca per compartir les diferents perspectives sobre la situació educativa actual a les Illes Balears, recollir les seves demandes i necessitats. La secretària executiva d’educació del PSIB, Amanda Fernández, ha dit que “arran d’aquestes trobades hem constatat la percepció genèrica: existeixen unes necessitats reals als centres educatius que res tenen a veure amb la política educativa que està plantejant el Govern de Marga Prohens”. 

En aquest sentit, la socialista ha lamentat que el PP “no tengui com a prioritat la gestió educativa ni la millora de la qualitat dels nostres infants, demostrant que no té cap projecte polític en aquesta línia i que, a més, defuig de les necessitats reals que planteja la comunitat educativa de les nostres illes i en concret de Menorca”.  El que té clar la conselleria d’educació del Govern de les Illes Balears és que “vol beneficiar els seus i seguint les mesures que Vox els exigeix”. 

Precisament, “els diferents representants de sindicats i associacions educatives ens han traslladat la preocupació davant el rumb de la conselleria” i exigim al PP que “es preocupi per les demandes reals de la comunitat: davallada de ràtios, formació del professorat o la  millora de la inclusió educativa dels nostres infants, concretament de l’etapa 0 a 3 anys”. 

En aquest context, “el que sí té clar el PSOE és que aquests canvis s’han de fer de la mà de la comunitat educativa i no d’esquenes a ella”.

Per part seva, la secretària general del PSOE Menorca, s’ha afegit a les paraules de Fernández per reafirmar el seu compromís amb la comunitat educativa de Menorca. “Reclamam a la conselleria que sigui conscient de quina és la realitat, que no creiï problemes on no hi ha i que no adotpi mesures, com la segregació lingüística, que no la comunitat educativa en general rebutja”. A més, “exigim també al Consell de Menorca que escolti els problemes reals i estigui al seu costat”. 

Amb tot, les socialistes han coincidit amb el fet que “des del PSOE estarem sempre al costat del que realment necessita la comunitat educativa de les Illes Balears, escoltant les seves demandes i fent feina des de l’oposició perquè el PP sigui conscient, d’una vegada per totes, quina és la realitat d’aquest col·lectiu i faci feina pel seu benestar i qualitat”. 

Source: Federació de Menorca

Comments are closed