La delegació menorquina viatja a València per assistir al 40è Congrés del PSOE i representar la sensibilitat de Menorca

Susana Mora i Héctor Pons participen a les comissions sobre l’Espanya autonòmica dins una Europa federal i sobre transició ecològica, respectivament

La delegació menorquina socialista, encapçalada pels delegats Susana Mora i Héctor Pons, ha viatjat aquest cap de setmana a València per assistir al 40è Congrés del PSOE. Aquesta cita suposa una oportunitat per renovar la composició dels òrgans de direcció i actualizar, alhora, el projecte polític socialista que ha de regir el partit, durant els propers 4 anys. 

Per part seva, els delegats menorquins han participat en les comissions de debat sobre l’Espanya autonòmica dins una Europa federal i sobre transició ecològica, respectivament.

A part, la presidenta de Balears i secretària general del PSIB, Francina Armengol, ha format part d’una taula rodona sobre la importància d’impulsar mesures i polítiques per oferir als joves oportunitats per accedir a un habitatge en condicions. 

La secretària general del PSOE Menorca, Susana Mora, ha manifestat que “hem vingut amb la voluntat de representar la visió de Menorca al Congrés del PSOE i de defensar les esmenes que han presentat les agrupacions de l’illa, a la ponència federal”. A més, ha aprofitat per posar en valor que “ha estat el socialisme el que ha impulsat els grans canvis de la nostra societat, de la mà de Felipe González, José Luis Zapatero i Pedro Sánchez”. 

Source: Federació de Menorca

Comments are closed