Susana Mora: “Dia 28 ens hi jugam seguir avançant amb el model que fa fet posible la Menorca que tenim o anar a l’aventura de la mà de PP i Vox”

Teresa Ribera ha recordat durant la seva intervenció que l’aprovació del PTI va consolidar la manera d’entendre el progrés de l’illa i el compromís de la gent amb el seu territori

El PSOE Menorca ha celebrat aquest matí l’acte central de campanya, el qual ha comptat amb la participació de la Ministra per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic, Teresa Ribera, la Presidenta del Govern de les Illes Balears i candidata a la reelecció pel PSOE, Francina Armengol, la Presidenta del Consell i candidata a la reelecció, Susana Mora i l’alcalde de Maó i candidat a la reelecció, Héctor Pons. A l’acte han assistit més de 200 persones, també el cap de llista al Parlament per Menorca, Marc Pons, els aspirants a les alcaldies de la resta de municipis menorquins i nombrosos membres de totes les candidatures del PSOE.

En la seva intervenció inicial, la socialista Susana Mora ha manifestat que “emociona veure la sala plena de socialisme a una setmana de les eleccions. Queda una setmana per deixar-nos la pell i fer possible que Menorca s’ompli d’una onada vermella. Estic segura que ho farem possible perquè tenim els arguments, el projecte i les persones. Un projecte que ha fet possible la transformació de la nostra societat. L’únic partit que té la il·lusió i la credibilitat perquè hem demostrat que sabem gestionar i que allò que deim ho convertim en realitat”. 

També ha ressaltat que l’aprovació de la revisió del Pla Territorial Insular, la qual tindrà lloc el pròxim dimarts amb el vot en contra del PP, suposarà “una eina fonamental per actualitzar el model de creixement sostenible de Menorca. Dia 28 ens hi jugam el mantenir aquest model que ens ha permès créixer o tornar enrere per emprendre el camí que avui volen abandonar tantes societats. Perquè açò és el que representa el PP, el model que volen abandonar Mallorca i Eivissa”. 

Per altra banda, Mora ha recordat que “vivim un moment d’oportunitats gràcies a la feina feta de manera conjunta al llarg de tots aquests anys i també de grans reptes. Les persones seguiran estant en el centre de les nostres polítiques, tal com ho han estat sempre. Mostra d’açò és, entre altres, l’augment de places geriàtriques i el nostre compromís d’estendre el Servei d’Atenció a Domicili d’Alta Intensitat a tots els municipis per tal que aquelles persones majors que vulguin viure durant tota la seva vida a ca seva ho pugui fer amb tots els serveis i recursos garantits i coberts”. De la mateixa manera “continuarem afavorint l’accés a l’habitatge a tothom i gestionant el turisme de forma sostenible i equilibrada, perquè defensam que les zones turístiques son pels visitants i les zones urbanes pels menorquins i menorquines”. 

Per la seva banda, la Ministra Teresa Ribera ha aplaudit les mesures ambientals i energètiques que inclou la revisió Pla Territorial Insular, una aprovació que va consolidar, en aquell moment, “la manera d’entendre el progrés de l’illa i el compromís de la seva gent amb el seu territori”. A més, Ribera ha aprofitat l’oportunitat per recordar que “Menorca és referent per a la socialdemocràcia a nivell nacional i internacional i que, també, és pionera en matèria en moltes qüestions, però especialment l’energètica i la medi ambiental”.  

Armengol ha afegit que “un dels principals sectors econòmics de les Illes Balears és el turisme. Gràcies a instruments com el Pla Territorial Insular, Menorca és avui capdavantera amb el seu model turístic sostenible i respectuós amb medi ambient. Per açò, des del seu govern ha volgut impulsar mesures per a la resta d’illes com les que Menorca ha vingut implantant des de fa vint anys”.

Finalment, Héctor Pons ha expressat que “cap partit polític ha fet més per la protecció del territori de Menorca i la seva gent. El primer govern socialista de Maó va salvar s’Albufera de l’especulació. Sense açò, avui no seríem on som, la UNESCO no ens hauria declarat mai Reserva de Biosfera”.


Source: Federació de Menorca

Source: Sant Lluis

Comments are closed