Susana Mora ha estat proclamada secretària general del PSOE Menorca

La seva candidatura ha cobert el percentatge d’avals necessaris per fer-la efectiva, el qual se situa entre el 12% i el 15%

La ponència marc es troba en fase de revisió i aportacions per part de les agrupacions locals 

Susana Mora ha estat proclamada secretària general del PSOE Menorca, després que la Comissió d’Ètica i Garanties del PSIB hagi validat els avals aportats per a la seva candidatura. En aquest cas, Mora ha presentat el màxim d’avals necessaris establert, des de la seva darrera modificació dels Estatuts Federals, el passat mes de novembre, entre el 12% i el 15% de la militància de l’illa. D’aquesta manera, s’ha conclòs el procés de primàries iniciat pel 14è Congrés de la Federació Socialista de Menorca.

Aquesta és la segona vegada que Susana Mora reedita el càrrec, iniciant així el segon mandat consecutiu, després del de 2017-2021. “Suposa un enorme orgull i responsabilitat seguir liderant un Partit que sap estar a l’alçada de cada situació, que prioritza una major protecció social i que camina cap a la recuperació econòmica de la seva societat”, ha defensat la Secretària General. 

La socialista ha volgut afegir que aquesta proclamació definitiva “ha estat gràcies, com no pot ser d’altra manera, a l’empenta i estaló d’una militància incondicional que ha estat sempre al costat meu i al costat de tot l’equip que m’ha acompanyat al llarg d’aquests 4 anys. Ara toca seguir un camí començat, un camí que, sense la força de cada persona que forma aquest partit, avançar no seria possible”. 

Per altra banda, el document de ponència marc, que ha de regir les propostes polítiques dels propers 4 anys, es troba en fase de revisió i aportacions. Les agrupacions locals tenen un termini fins el 19 de desembre per celebrar les seves assemblees, on es podran presentar esmenes al document. També serviran per elegir els delegats i les delegades que les defensaran al Congrés Insular, els dies 22 i 23 de gener, a la Sala Albert Camus de Sant Lluís. 

Amb tot, la Federació Socialista de Menorca viu un moment intern intens marcat per la celebració del seu 14è Congrés. Aquesta cita insular posarà l’accent en la participació i diàleg de tota la militància, amb una programació dirigida especialment al debat d’idees i propostes. Tot amb l’objectiu de seguir nodrint el projecte socialista a totes les institucions públiques per tal de reeditar la victòria electoral de 2019. 

Source: Federació de Menorca

Comments are closed