El PSOE Menorca demana el compromís del PP per adquirir el solar situat a l’entrada des Mercadal i per construir HPO

Marc Pons ha explicat que, en matèria d’habitatge, el Grup Socialista ha registrat un seguit d’esmenes als pressupostos de la Comunitat Autònoma per comprometre el PP a seguir construint habitatge públic a Ciutadella, Ferreries, Es Mercadal i Maó

El portaveu del PSOE des Mercadal i Fornells, Jesús Gomila, ha manifestat el seu rebuig al fet que tant l’Entesa com el PP des Mercadal votessin en contra d’una moció que va presentar el grup socialista sobre l’adquisició, per part de l’Ajuntament, amb col·laboració del Govern i del Consell, del solar situat a l’entrada de poble per a la construcció d’habitatges públics, entre d’altres usos.

“Ens va sorprendre el vot desfavorable de l’Entesa i el PP, però amb aquest gest van demostrar, una vegada més, que no creuen en l’habitatge públic i que, per tant, no volen donar resposta a una de les principals demandes dels nostres veïns i veïnes”, ha criticat. No obstant, “els i les socialistes seguirem lluitant perquè la compra d’aquest solar sigui una realitat pel nostre municipi”, ha defensat. 

Per part seva, el diputat Marc Pons s’ha afegit a les paraules de Gomila i ha explicat que, en matèria d’habitatge, “des del Grup Parlamentari Socialista hem presentat un seguit d’esmenes als pressupostos de la Comunitat Autònoma, per valor de 6,9M€, per demanar el compromís del Govern a seguir construint habitatge públic a Menorca durant el 2024, amb noves promocions a Ciutadella, Ferreries, Es Mercadal i Maó”. 

Amb tot, els socialistes han reiterat la importància de continuar amb el compromís d’augmentar el parc d’habitatge públic a Menorca i han instat el PP a “reconsiderar la seva postura, a posar-se d’acord i a prioritzar l’interès públic per damunt de qüestions partidistes en temes tan importants com l’habitatge”. Han conclòs defensant que “l’habitatge és un dret fonamental, i és responsabilitat de tots i totes per fer-lo realitat per tal de no deixar cap ciutadà o ciutadana enrere”. 


Source: Federació de Menorca

Comments are closed