El PSOE Menorca denuncia la deixadesa del PP en el Consell de Menorca sobre la gestió del jaleo bus a tres setmanes de Sant Joan

Susana Mora ha posat en evidència la incoherència del PP denunciant que “els populars que fa un any criticaven la gestió del jaleo bus, ara s’amaguen per no saber resoldre la mateixa situació”

El PSOE Menorca denúncia la deixadesa i la falta de responsabilitat del PP al Consell de Menorca en relació amb la gestió del jaleo bus, un servei fonamental per al bon desenvolupament de les festes de poble. Quan només hi falten 3 setmanes per a la celebració de les festes de Sant Joan, el concurs ha quedat desert, posant en risc la mobilitat i seguretat dels residents i visitants que depenen d’aquest transport públic per poder celebrar les festes de manera segura i accessible.

La portaveu del Grup Socialista al Consell, Susana Mora, ha demanat “on són els populars que fa un any es van manifestar a totes les xarxes socials i també a través dels mitjans de comunicació per denunciar la mateixa situació que viuen. Ara governa el PP i la situació és la mateixa: el servei ha quedat desert a 3 setmanes de Sant Joan”. Per tant, “des del PSOE feim la mateixa petició que ens van fer ells a noltros: facin feina fins l’últim minut per tal que aquest servei quedi garantit 100%”. 

Des del PSOE Menorca, instam el PP a actuar amb seny i amb la urgència que la situació mereix i a demostrar el mateix nivell de responsabilitat que van exigir quan eren oposició. Les festes de Sant Joan són un esdeveniment de gran importància per a Ciutadella i per a Menorca, i no podem permetre que la ineficàcia de l’administració actual no facilitin la mobilitat dels menorquins i menorquines durant aquestes dates clau.

Amb tot, reiteram el nostre compromís amb els ciutadans i ciutadanes i continuarem fent una feina seriosa i rigorosa des de l’oposició per garantir que tots els serveis públics funcionin de forma eficient, tal com tots i totes mereixen. El jaleo bus és un servei clau per a les nostres festes, el qual utiliza una gran majoria, i en aquest sentit el PP ha d’assumir la seva responsabilitat i garantir la seva operativitat immediata.


Source: Federació de Menorca

Comments are closed