El PSOE Menorca es marca com a objectiu reforçar els serveis públics del país per oferir una millor atenció a la societat

Els socialistes critiquen que mentre el PP va desmantellar el sistema de sanitat pública, el PSOE ha invertit 917M€ més que el 2015 en polítiques de salut

El PSOE Menorca reafirma el seu compromís amb la salut i el benestar dels menorquins i menorquines. En aquest sentit, seguim compromesos amb millorar la qualitat assistencial i reduir les llistes d’espera en els centres de salut de la nostra illa, a més d’enfortir el sistema de salut mental amb la incorporació de més professionals especialitzats. 

“Queden molt clars els dos models de país que defensa el PSOE i el PP en matèria de salut. Mentre els populars es van dedicar a acomiadar 1.4000 professionals sanitaris, a congelar les condicions laborals dels treballadors i a tancar 80 centres d’Atenció Primària els capvespres, el Govern socialista presidit per Francina Armengol ha incrementat el pressupost de Salut en 917M€ més que el 2015. Tot amb l’objectiu d’apostar per un sistema sanitari públic, gratuït, accessible, equitatiu i de qualitat”, han reconegut els candidats al Congrés i Senat, Pepe Mercadal i Miquel Mariano. 

Reducció de les llistes d’espera en els centres de salut

La nostra prioritat és garantir un accés ràpid i eficient als serveis sanitaris a Menorca. Per açò, ens sumam al compromís anunciat per Pedro Sánchez d’impulsar mesures concretes per reduir les llistes d’espera en els centres de salut de tot el país. De fet, aquesta mesura preveu que la Sanitat Pública cobreixi el dentista, psiquiatres, fisioterapeutes i oftalmòlegs, entre d’altres perfils professionals.

Millorar el finançament a l’Atenció Primària

Seguirem incrementant el finançament destinat a aquest nivell assistencial perqè reconeixem la importància fonamental de l’Atenció Primària en el sistema de salut. A més, enfortirem els centres d’atenció primària amb l’objectiu d’oferir una atenció més pròxima i personalitzada als nostres ciutadans i ciutadanes.

Reforçar Salut Mental amb més professionals

Som conscients de la necessitat de millorar l’atenció en salut mental i lluitar contra l’estigma associat. Per açò, destinarem recursos addicionals per reforçar els serveis de Salut Mental amb la contractació de més professionals especialitzats en psicologia, psiquiatria i altres àrees relacionades.

En definitiva, el PSOE Menorca reafirma el seu compromís amb la millora contínua de la sanitat pública a l’illa i el reforç dels serveis. El nostre objectiu és garantir a tots els ciutadans i ciutadanes un accés equitatiu i de qualitat als serveis de salut. Aquestes mesures signifiquen un pas endavant cap a una atenció sanitària més eficient i centrada en les necessitats i demandes de la nostra societat.


Source: Federació de Menorca


Source: Municipi Migjorn


Source: Municipi Es Castell

Comments are closed