Francina Armengol: “Queda una setmana pel 28M i jo em deixaré la pell perquè Susana Mora sigui presidenta del Consell i perquè jo pugui repetir al capdavant del Govern”

La presidenta del Govern de les Illes Balears i candidata a la reelecció, Francina Armengol,  ha participat en l’acte central de campanya a Menorca amb la ministra de Transició Energètica i Repte Demogràfic, Teresa Ribera

La Secretària General del PSIB-PSOE, presidenta del Govern de les Illes Balears i candidata a la reelecció, Francina Armengol, ha ressaltat que “queda una setmana pel 28 de maig i jo em deixaré la pell perquè Susana Mora sigui presidenta del Consell de Menorca i perquè jo pugui repetir al capdavant del Govern de les Illes Balears per continuar transformant la vida de la gent a millor”. Unes declaracions que ha fet la socialista a l’acte central de campanya de Menorca acompanyada de la ministra de Transició Energètica i Repte Democràtic, Teresa Ribera.

D’aquesta manera, Armengol ha explicat que “qui vulgui més qualitat de vida ha de votar al partit socialista” perquè, segons ha dit la socialista “el Partit Socialista és l’únic que té un projecte amb solucions per a totes les etapes de la vida, des que naixem fins que tornam majors”. “El 28 de maig ens jugam la lluita contra el canvi climàtic perquè no es pot negar com fa la ultradreta, s’ha de combatre i jo vull unes illes i una Menorca que continuïn liderant la transició ecològica a Espanya i a Europa”.

Per la seva part, Ribera ha exposat que “Menorca és referent per a la socialdemocràcia a nivell nacional i internacional i que, també, és pionera en matèria en moltes qüestions, però especialment l’energètica i la mediambiental”. La ministra ha aplaudit les mesures ambientals i energètiques que inclou la revisió Pla Territorial Insular, una aprovació que va consolidar, en aquell moment, “la manera d’entendre el progrés de l’illa i el compromís de la seva gent amb el seu territori”.

Mora ha manifestat que “emociona veure la sala plena de socialisme a una setmana de les eleccions”. “Queda una setmana per deixar-nos la pell i fer possible que Menorca s’ompli d’una onada vermella, estic segura que ho farem possible perquè tenim els arguments, el projecte i les persones”, ha dit. “Un projecte que ha fet possible la transformació de la nostra societat”, ha expressat. “L’únic partit que té la il·lusió i la credibilitat perquè hem demostrat que sabem gestionar i que allò que deim ho convertim en realitat”, ha incidit Mora.

Finalment, Héctor Pons ha subratllat que “cap partit polític ha fet més per la protecció del territori de Menorca i la seva gent”, i hi ha afegit que “el primer govern socialista de Maó va salvar l’Albufera de l’especulació i sense això, avui no seríem on som, la UNESCO no ens hauria declarat mai Reserva de Biosfera”, ha conclòs.

Recursos addicionals

Source: Federació de Menorca – Portada FSM


Source: Federació de Menorca

Comments are closed