Juana Escandell es torna a presentar com a candidata socialista a la batlia de l’Ajuntament des Castell

La candidata socialista ha defensat que durant aquesta legislatura han recuperat inversions fonamentals pel poble i que han contribuït al seu desenvolupament

L’assemblea del PSOE Es Castell es va reunir a principis de setmana per ratificar a Juana Escandell com a candidata per tornar a encapçalar la llista socialista a l’Ajuntament des Castell. Durant la reunió, Escandell va aprofitar per agrair la confiança a amics, familiars, simpatitzants i militants del partit a la seva decisió de reeditar com a candidata. Una elecció que es va aprovar per unanimitat. 

En el seu discurs inicial, Juana Escandell va manifestar que “la feina que hem fet durant aquests últims anys és el millor aval amb el qual els socialistes ens presentam a les eleccions del mes de maig. Tota una feina dedicada a revitalizar el poble i a impulsar el desenvolupament del mateix a través de projectes cabdals, com la recuperació dels antics quarters, el Teatre Salón o la sala Polivalent Es Soleiet”. 

“Durant aquesta legislatura”, ha afegit la socialista, “hem aconseguit recuperar inversions en matèria urbanística, ambiental i social que havien estat oblidades pels governs del Partit Popular”. No obstant això, “el compromís del PSOE a l’Ajuntament continuarà sent el de recuperar inversions que són fonamentals per millorar el nostre poble i, sobretot, la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes”. 

Amb tot, Juana Escandell va deixar clar que “he pres aquesta decisió amb molta il·lusió i una gran resposabilitat, amb l’objectiu de donar continuïtat al projecte socialista engegat pel PSOE as Castell i continuar posant en marxa polítiques progressites per fer del nostre poble un lloc de referència en tots els àmbits”. 


Source: Federació de Menorca

Comments are closed