Queta Camps valora positivament l’aprovació del conveni de col·laboració amb Creu Roja i que reforça els serveis d’atenció social municipals

La regidora de Serveis Socials i Esports i portaveu del PSOE a l’ajuntament de Ferreries, Queta Camps, s’ha felicitat per la recent aprovació del conveni de col·laboració entre l’ajuntament i la Creu Roja, per a l’any 2021, que permetrà donar suport a l’àrea social i reforçar diferents serveis d’atenció comunitària bàsica i a persones en situació de dependència.

Entre les activitats que l’entitat es compromet a realitzar, en l’àmbit de la intervenció social i de salut, Camps ha destacat les tasques de suport a persones en risc d’exclusió social, com són les ajudes per cobrir necessitats bàsiques (aliments, productes higiènics, de la llar…), atorgades sempre en coordinació amb l’equip tècnic dels Serveis Socials municipals. 

En l’àmbit de les persones majors i amb dependència, Creu Roja farà els trasllats al Centre de Dia o el repartiment de menjar a domicili a les persones que tenen el servei concedit, entre altres desplaçament esporàdics o organitzats que es requereixin. A més, es farà càrrec del servei d’acompanyament a les sortides del Geriàtric i Centre de Dia, els jubilats i altres entitats socials.

En aquest sentit, el conveni també preveu la realització de reunions esporàdiques amb els Serveis Socials de l’ajuntament per valorar els programes que duen de forma conjunta així com fer un seguiment dels casos i posar en marxa accions preventives amb la realització de diferents activitats, com xerrades informatives, entre d’altres. 

La regidora socialista ha valorat de forma positiva aquest conveni perquè “permetrà, per una banda, seguir millorant els serveis socials dirigits a aquelles persones que més ho necessiten i, per l’altra, consolidar la coordinació entre la institució i l’entitat per tal de seguir establint mecanismes comuns que reverteixin en una millora de vida dels nostres veïns i veïnes”. 

Source: Ferreries


Source: Municipis Ciutadella

Comments are closed