14è Congrés del PSIB-PSOE: Rafa Ruiz, Ramón Roca, Pilar Ribas, Milena Herrera i Aída Alcaraz, membres de la nova Comissió Executiva de Francina Armengol. Josep Marí Ribas i Pilar Costa formaran part del Comitè Federal del PSOE.

Rafa Ruiz, com a secretari de Política Municipal, i Ramón Roca, Pilar Ribas, Milena Herrera i Aída Alcaraz com a vocals, han set escollits i escollides membres de la Comissió Executiva del PSIB-PSOE en el 14è Congrés del partit, celebrat aquest cap de setmana a Inca (Mallorca). Una nova Executiva dirigida per la secretària general i presidenta de la Comunitat, Francina Armengol, qui continua al capdavant del Partit Socialista a les Illes Balears. El congrés ha escollit Joan Marí ‘Marge’, Víctor Torres i Carmen Roig com a membres del Consell Polític del PSIB-PSOE, i Carmen Ferrer Camacho, de la Comissió d’Ètica i Garanties.

El 14è Congrés també ha designat Josep Marí Ribas, secretari general de la FSE-PSOE, i Pilar Costa, diputada i portaveu Socialista al Parlament, com a representants del PSIB en el Comitè Federal del PSOE.

El secretari general de la FSE-PSOE, Josep Marí Ribas, ha destacat que el 14è Congrés ha servit per “obrir una nova etapa molt important”, ja que “tenim el repte de la recuperació després d’una pandèmia que ha estat molt dura, i que encara hem d’acabar de superar”.

El secretari general d’Eivissa ha felicitat Francina Armengol i li ha agraït “el compromís de seguir liderant el projecte socialista de les Illes Balears”, ja que “el projecte polític del PSIB-PSOE és la garantia d’una recuperació justa i en favor del conjunt de la ciutadania”, enfront del model de la dreta, que és “una amenaça a la recuperació i a tots els avanços dels últims anys”. En territoris com Eivissa, “hem de seguir millorant en sanitat, educació, habitatge, en polítiques mediambientals i territorials sostenibles, i en molts altres àmbits molt importants, que la dreta tiraria endarrere si torna a governar a la nostra Comunitat”.

El congrés s’ha tancat amb una crida a reforçar i ampliar encara més el projecte socialista per a les Illes Balears, i de manera molt concreta a l’illa d’Eivissa, per tal “de recuperar en el 2023 majories progressistes en favor de la recuperació, en favor de les persones i en favor d’un model d’illa de futur, amb un turisme respectuós, sostenible i de qualitat que només el Partit Socialista pot garantir”.

El secretari general d’Eivissa ha felicitat als i les socialistes d’Eivissa que han passat a formar part de la nova Comissió Executiva del PSIB-PSOE i de la resta d’òrgans que s’han renovat en el 14è Congrés. Totes aquestes persones “estan des d’avui al servei del partit i del conjunt de la ciutadania, amb el compromís de treballar per aquest futur millor que volem per a les nostres illes”.

Comments are closed