Federació Socialista d’Eivissa

Benvinguts, benvingudes

Benvingut, benvinguda a aquest espai on podràs seguir la tasca dels i de les Socialistes d’Eivissa i participar activament en la defensa dels valors socialistes.

La vocació de servei públic és la que ens fa lluitar per aconseguir una societat més igualitària i més justa i ho volem fer comptant amb la teua participació. Volem que aquest nou projecte sigui la conseqüència de la interacció, la participació i el debat entre la societat civil d’Eivissa, de les Illes Balears i el Partit Socialista.

T’hi esperam!

Josep Marí Ribas

Secretari general de la FSE-PSOE

Estructura FSE-PSOE

La Federació Socialista d’Eivissa (FSE-PSOE) és una de les tres Federacions que formen part del PSIB–PSOE.

Les Federacions Insulars són les responsables de l’organització territoriali dels grups de treball temàtics, anomenats sectorials.

La FSE s’organitza al voltant d’Agrupacions Locals.

Són les Agrupacions de Eivissa, Santa Eulària des Riu, Sant Josep de sa Talaia, Sant Antoni de Portmany y Sant Joan de Labritja.

En cada un d’aquests tres nivells (PSIB, Federacions o Agrupacions Insulars i Agrupacions Locals), les decisions són preses per dos òrgans: un sobirà i representatiu de tota la militància i un altre de caràcter executiu, el Comitè Insular o l’assemblea, i la Comissió Executiva, respectivament.

Com ens organitzam ?

Una estructures flexibles, transparents permeten la participació dels militants i dels simpatitzants.
Destaquen les següents estructures:


Funcional. Permet l’execució i gestió del Partit


Territorial. El PSOE és un partit federal que s’estructura en Agrupacions Municipals, Locals o de Discricte; Federacions Insulars Provincials o Comarcals i Partits o Federacions Nacionals o Regionals.


Sectorial. Permet l’implicació en àrees polítiques concretes.

Actualitat

Suma’t al compromís

Com a militant, simpatitzant o com a voluntari
Ajuda’ns a construir un futur millor