“28.500 pensionistes d’Eivissa i Formentera han rebut aquesta setmana l’ingrés més gros de la història de les pensions”. Milena Herrera alerta que Feijóo i Abascal “volen eliminar el model socialista de pensions dignes per imposar el model de plans privats”.

La candidata eivissenca del PSOE al Congrés dels Diputats, Milena Herrera, ha alertat avui que els líders de la dreta, Feijóo i Abascal, “volen eliminar el model socialista de pensions dignes per imposar el model dels plans privats”. Els i les pensionistes del nostre país han rebut aquesta setmana l’ingrés més gran de la història de les pensions a Espanya, amb la paga mensual i l’extra del juny. A Eivissa i Formentera la revalorització ha beneficiat un total de 28.500 persones. “La pujada de la paga de jubilació permet la recuperació del poder adquisitiu dels pensionistes, gràcies al model de Pedro Sánchez de pensions dignes”, ha explicat Milena Herrera. Per contra, “amb els governs del PP les pensions van tenir una pujada de només el 0,25% anual, i els pensionistes estaven abocats a l’empobriment”.

“Des del PSOE no acceptam que les persones estiguin tota una vida treballant per acabar vivint en la pobresa, el seu d’esforç ha d’assegurar una pensió digna”. Per contra, “PP i Vox aposten pel model privat, amb pensions per als qui se les puguin pagar amb fons privats”.

Milena Herrera ha valorat la situació de les pensions després de participar en l’acte de presentació de les candidatures socialistes per a les eleccions generals del pròxim 23 de juliol, encapçalades per la número 1 al Congrés, Francina Armengol.

Acompanyada de la llista al Congrés i de les candidatures al Senat per Mallorca i Menorca, Armengol ha destacat que el PSIB-PSOE es presenta a les eleccions generals “amb moltíssima il·lusió i força per guanyar les eleccions i fer que segueixi governant el Partit Socialista”.

La candidata socialista ha situat el PSIB-PSOE com a “l’únic partit útil a les Illes Balears per seguir transformant la vida de la gent a millor i per tenir esperança de futur”. En aquest sentit, ha destacat que l’objectiu és garantir drets i llibertats, seguir creixent econòmicament, continuar repartint millor la riquesa, assegurar millor educació, sanitat i serveis socials i en definitiva, millor qualitat de vida.

Armengol ha considerat que el Partit Socialista arriba a les eleccions generals amb l’aval de “la feina ben feta, on des del Govern d’Espanya hem liderat moments complicats com la pandèmia o la guerra, aconseguint que en aquests moments Espanya estigui en millors condicions que qualsevol altre país europeu”.

Per això, els candidats i les candidates socialistes surten a fer una campanya electoral “amb moltíssima il·lusió, amb força i amb compromís per ser la veu que representi a les Illes Balears al Congrés i al Senat”, perquè, tal com ha explicat la candidata socialista, “nosaltres som gent compromesa amb aquesta terra, amb experiència de govern, sabent el que necessita cada una de les illes i reclamant tot allò que ens pertoca i que ens fa únics, com la insularitat, la identitat, cultura i llengua pròpia, tot allò que ens fa ser una societat plural i diversa”.

Finalment, Armengol s’ha mostrat disposada a convèncer a la ciutadania que el 23 de juliol participi, perquè “és una obligació”, de la mateixa manera que ha assegurat que “el Partit Socialista és l’únic que pot posar peu contra paret a les polítiques d’extrema dreta que podrien arribar a Espanya”.

La candidatura del PSIB-PSOE per les Illes Balears al Congrés està formada per Francina Armengol, Pepe Mercadal, Milena Herrera, Miquel Cabot, Raquel Guasch, Francisco Muñoz, Maria Pilar Carrasco i Andreu Alcover; i Carmen Corraliza, Óscar Pasqual i Azahara Peña com a suplents.

Al Senat, a Eivissa i Formentera, el PSIB-PSOE va en coalició amb Sumar i Ara Eivissa, amb Juanjo Ferrer com a candidat i Neus Massanet com a suplent.

Comments are closed