Francina Armengol: “El Ministeri ja treballa en el restabliment de vols nacionals i europeus a finals de juny”

El Ministeri de José Luis Ábalos Meco ja treballa en el restabliment dels vols nacionals i europeus a finals de juny, en consonància a les fases del desescalada estatal i les directrius de la Comissió Europea. Així ho ha informat la presidenta de les Illes Balears i secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, després de la reunió mantenguda amb el ministre.

Paral·lelament, AENA, Govern i sector “estam elaborant tots els protocols necessaris i quan arribi el moment d’obrir estarem preparats”. El primer és “garantir la salut i la seguretat de tots i no permetrem cap passa enrere”, ha dit la presidenta.

El Ministeri treballada en la recuperació dels vols nacionals i europeus a finals de lluny

El Ministeri de José Luis Ábalos Meco ja treballa en el restabliment dels vols nacionals i europeus a finals de juny, en consonància a les fases del desescalada estatal i les directrius de la Comissió Europea.Paral·lelament, AENA, Govern i sector estam elaborant tots els protocols necessaris i quan arribi el moment d'obrir estarem preparats. El primer és garantir la salut i la seguretat de tots i no permetrem cap passa enrere.

Gepostet von Francina Armengol Socias am Donnerstag, 14. Mai 2020

Comments are closed