El PSOE considera vergonyosa la nova demora en la licitació de les concessions d’autobús del Consell Insular, que confirma el fracàs rotund de Vicent Marí en Transport Públic

El grup PSOE considera vergonyosa la nova demora en la licitació de les concessions d’autobús del Consell Insular d’Eivissa, que no fa més que confirmar el fracàs rotund de Vicent Marí en Transport Públic. Suposa sumar més incertesa en els usuaris del transport públic de l’illa i en el sector turístic, que una temporada més seguirà sense les noves concessions d’autobús.

La situació de transport públic d’Eivissa és límit. Som a les portes d’una nova temporada turística i el Consell segueix sense aprovar el plec de les noves concessions. Avui podem llegir la notícia que la tramitació es retardarà encara més pel fet que el Consell Insular de Vicent Marí segueix sense enviar la documentació a l’Oficina Nacional d’Avaluació.

El conseller Javier Torres va assegurar fa un mes que el tràmit es realitzaria en un termini de dos setmanes com a màxim, cosa que encara no s’ha produït. Estam davant un nou compromís incomplert per part d’aquest equip de govern del Consell Insular d’Eivissa. Això causarà un nou retard en l’aprovació de les noves concessions d’autobusos de l’illa, deixant als residents d’Eivissa sense transport públic eficient. La demora en l’enviament de la documentació per a iniciar la licitació de les noves concessions d’autobusos és un fet que no es pot tolerar. Els ciutadans de la nostra illa es mereixen un transport públic de qualitat, assegurança i fiable, amb una millor gestió per part del Consell Insular.

És una vergonya que el Consell Insular d’Eivissa no estigui prenent mesures per a millorar el transport públic a l’illa. Durant aquesta legislatura, només hem vist retards, promeses incomplertes, falta d’inversió en el transport públic, fins i tot intents d’enganyar i falsejar la realitat com en la presentació dels “sis nous autobusos d’última generació”, que van resultar ser sis autocars de segona mà, comprats per lots, matriculats en 2016, amb gairebé 300.000 quilòmetres, adquirits en una subhasta per lots perquè van ser rebutjats per l’empresa municipal de transports de Madrid per contaminants. Un inacceptable engany i un fet absolutament vergonyós que va suposar una burla al conjunt de la ciutadania de la nostra illa.

Comments are closed