Les JSEi posen en marxa la campanya #EivissaHaters, una crida a la mobilització el 26 maig per aturar les dretes

Les Joventuts Socialistes d’Eivissa han posat en marxa la campanya “El 26 de maig, aturem els #EivissaHaters”, per advertir els i les joves que si no voten el pròxim diumenge, governarà el pacte de les dretes, que ja està tancat, i provocarà a Eivissa i a Balears “un retrocés sense precedents en drets, llibertats i polítiques per als joves”, segons ha explicat la secretària general de les JSEi, Azahara Peña.

Amb el hashtag #EivissaHaters, la campanya farà incidència en totes les coses de la nostra illa que aquestes dretes rebutgen: el transport públic gratuït per als joves, l’educació pública, les beques, la igualtat, la no discriminació per raons d’orientació sexual, les polítiques d’habitatge, el campus de sa Coma, els drets laborals, la protecció dels espais naturals i del territori o els carrils bici, entre moltes altres polítiques que “només podrem assegurar si anam a votar massivament el 26 de maig”.

“Les dretes volen que els fills i les filles de les famílies treballadores siguin mà d’obra precària i barata. Volen acabar amb les polítiques d’igualtat i LGTBi. Volen una societat eivissenca sotmesa al dictat dels especuladors. Volen una Eivissa sense protecció territorial. Les dretes són els ‘haters’ d’Eivissa. Rebutgen l’Eivissa dels joves, l’Eivissa protegida i l’Eivissa de la igualtat, els drets i les llibertats”.

Per tot això, les JSEi intensificaran durant la setmana una gran campanya de mobilització perquè ningú es quedi sense votar el pròxim 26 de maig. “Si tu no hi vas, ells venen”, ha advertit Azahara Peña.

Leave a Reply