Actes a Sant Josep de sa Talaia: projecció de curts i pancarta reivindicativa a l’ajuntament

L’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia ha volgut sumar-se a la commemoració del Dia Internacional de l’Orgull LGBTIQ+ amb una jornada reivindicativa que per enguany inclourà al municipi la projecció d’una mostra de curtmetratges amb temàtica LGBTIQ+ que es podrà veure tant a través de les xarxes com també al Centre de Cultura Can Jeroni el proper 28 de juny. Fins aquesta data, la façana de l’Ajuntament estarà vestida amb una bandera amb els colors de l’arc de Sant Martí.

Des del Consistori s’han organitzat aquests esdeveniments amb la idea que «tot el que es faci per a reivindicar la llibertat de ser i d’estimar serà poc. Aquest equip de govern té molt clar que tant de bo no fes falta reivindicar res, però mentre hi hagi una sola persona discriminada per com se sent o a qui estima, des de l’Ajuntament li farem costat i continuarem fent polítiques que no discriminin a ningú».

Per a acompanyar aquest dia l’Ajuntament llueix a la seva façana, des de dilluns passat, 21 de juny, amb la bandera LGBTIQ+ i amb l’eslògan ‘Per una Igualtat Real’. També s’obrirà la secció ‘LGBTIQ+’ dins del MECAL, la Mostra Internacional de Curtmetratges Online i que comptarà per aquesta diada amb creacions on es reflexiona sobre les llibertats, la diversitat sexual i de gènere amb diverses peces que narren particularitats o vivències d’aquelles persones que formen part d’aquest col·lectiu.

Les creacions audiovisuals estaran accessibles a través de la web https://totsacasa.santjosep.org/ des del dissabte 27 i fins al dimarts 30 de juny, però pels que les vulguin gaudir en una sala de cinema convencional, també s’ha previst una tarda on es projectaran tots plegats al Centre de Cultura Can Jeroni. Serà el diumenge 28 a les 20.30h, seguint totes les mesures de seguretat establertes.

Comments are closed