‘Agustinet’ a la Conferència Política del PSIB-PSOE: “El Consell d’Eivissa necessita un govern progressista com el de les Illes Balears, que estigui al costat de la gent i tengui un projecte transformador i de futur per a la nostra illa”.

Josep Marí Ribas, ‘Agustinet’, secretari general de la Federació Socialista d’Eivissa (FSE-PSOE) i candidat a la presidència del Consell Insular, ha destacat “l’impuls a un nou projecte progressista per a les nostres illes” que el PSIB-PSOE dóna aquest cap de setmana amb la celebració de la seua Conferència Política 2023, que presideix la diputada eivissenca i cap de llista al Parlament, Pilar Costa. ‘Agustinet’ encapçala la comitiva eivissenca, amb una cinquantena de representants de la FSE-PSOE, en una activitat que se celebra durant tot aquest cap de setmana a Calvià (Mallorca) i que serveix per establir les bases i continguts per a l’elaboració del programa electoral del PSIB-PSOE per a les eleccions del 28 de maig.

Segons Marí Ribas, “el Consell d’Eivissa necessita un govern progressista com el de les Illes Balears, que estigui al costat de la gent i tengui un projecte transformador i de futur per a la nostra illa”, com “ha fet i continuarà fent els pròxims quatre anys la nostra presidenta, Francina Armengol”.

‘Agustinet’ ha citat exemples de la “paràl·lisi i balanç molt negatiu” del Consell Insular de Vicent Marí, com han set “el fracàs del transport públic, la nul·la aportació en polítiques d’habitatge, l’abandonament dels serveis socials i de les polítiques d’igualtat, la desprotecció del territori o la falta d’ordenació del turisme”.

Marí Ribas ha garantit que les prioritats de la seua presidència seran “les accions en favor de les persones”, citant la gestió i control de les residències, les polítiques d’habitatge, els serveis socials i la recuperació de la direcció insular d’Igualtat, i la definició d’un model territorial i econòmic per a Eivissa “amb criteris de sostenibilitat i que posi límits a la nostra illa”, per tal “d’aturar els problemes que posen en risc la qualitat de vida del conjunt de la ciutadania”.

Els últims quatre anys del Consell Insular han set “perduts”, segons ‘Agustinet’, ja que “el Consell Insular s’ha sumit en una “paràlisi general”. També ha lamentat l’escàndol de presumpta corrupció de Vicent Marí, que genera “molta preocupació i alarma” i que s’emmarca en la “manera de funcionar clientelar que sempre ha practicat el Partit Popular a la nostra illa”.

El PSOE es compromet a “governar per a tota la gent, i no només per a uns pocs, com fa el PP”, ha manifestat ‘Agustinet’ en la primera jornada de la Conferència Política 2023 del PSIB-PSOE.

Comments are closed