‘Agustinet’ adverteix que el PP està conjurat per acabar de destrossar el patrimoni natural d’Eivissa i denuncia l’objectiu de Vicent Marí i Marga Prohens de legalitzar les ‘cases Lola’ de tota Eivissa amb una moratòria per il·legalitats urbanístiques

El secretari general socialista i candidat del PSOE a la presidència del Consell d’Eivissa, Josep Marí Ribas, ‘Agustinet’, es compromet a defensar la protecció del sòl rústic i de les activitats agràries, enfront de les “polítiques especulatives i destructives del camp” que proposa el Partit Popular. ‘Agustinet’ considera que seria un “desastre” la legalització de les construccions il·legals que hi ha a Eivissa, com vol fer el PP, ja que suposaria “premiar a les “cases Lola”, per damunt de les persones que ho han fet bé, i llançaria “un missatge d’impunitat que dispararia les il·legalitats a tot el territori”.

A més a més, el candidat del PSOE al Consell Insular alerta que “la legalització de cases incrementaria l’oferta d’habitatges que es destinen a lloguer turístic il·legal, i el camp d’Eivissa no pot suportar més pressió”.

‘Agustinet’ considera que les propostes del Partit Popular, anunciades ahir per Vicent Marí i Marga Prohens “posen el pèls de punta” i representen “el PP d’Eivissa més destructiu”.

El PSOE es compromet amb “la defensa del territori i de la gent que hi viu”, amb mesures com “ incentivar les activitats productives com a mitjà de vida i conservació del paisatge”.

“Defensarem la nostra illa, no permetrem que tornin a Eivissa les polítiques destructives del territori i del paisatge que vol implantar el PP de sempre”, ha manifestat ‘Agustinet’.

Comments are closed