‘Agustinet’ anuncia que l’aigua potable està començant a arribar a Sant Josep

L’alcalde de Sant Josep de sa Talaia i candidat a la reelecció pel PSOE, Josep Marí Ribas ‘Agustinet’, ha anunciat aquesta tarda al míting de presentació de la candidatura socialista a l’Ajuntament que l’aigua potable ha començat ha arribat aquesta setmana a la població.

Portar aigua bona a tots els racons del municipi era el principal compromís electoral que va assumir l’equip socialista a les passades eleccions pel que ‘Agustinet’ ha volgut destacar que, amb molta feina i una gestió molt complicada, han complert amb la paraula donada a la ciutadania.

El candidat a la reelecció ha explicat davant els i les militants i simpatitzants que s’han aplegat al restaurant sa Vinya, a on s’ha celebrat el míting, que a finals d’aquesta setmana han començat a fer-se proves, pel que molts residents a Sant Josep ja han notat canvis en l’aigua durant aquests dies. Ha advertit que és possible que en els pròxims dies es produeixin alguns talls puntuals, “però ja som al final del camí, estam arribant a la meta”, ha dit, abans d’agrair tota la bona feina feta per l’equip de govern.

Pilar Costa, consellera, candidata al Parlament de les Illes Balears per Eivissa i amiga personal de Marí Ribas ha presentat un acte que s’ha iniciat amb un record pel company Alfredo Pérez Rubalcaba, que va morir abans d’ahir a Madrid.

‘Agustinet’ ha volgut recordar també els seus inicis en política, “quan un petit grup de socialistes, quasi d’amagat tot i estar en democràcia, encetàrem una aventura que en sí ja era una provocació, en un poble conservador com Sant Josep”.

L’alcalde s’ha mostrat feliç d’haver aconseguit, juntament amb molts companys i companyes, fer créixer el projecte progressista, fins a convertir-se en majoritari al municipi.

Persones amb empenta, experiència i capacitat de gestió

Acompanyat per una candidatura molt renovada, que incorpora persones joves i amb molta empenta, i també companys i companyes amb experiència i capacitat de gestió, Agustinet s’ha mostrat il·lusionat davant els reptes que afronta el municipi. “La gestió pública és difícil. No sempre podem complir amb els terminis, però la nostra actitud, la nostra voluntat i sobretot, els nostres principis són els d’una gent que vol el millor. Som gent que tenim bones idees, que volem millorar les coses, que no tenim altre objectiu que el d’aconseguir el millor benestar de la gent, la consecució de més i millors serveis públics”.

El candidat socialista ha contraposat la vocació de servei dels i les membres de la llista socialista amb els interessos particulars que representen altres candidatures, pel que ha apel·lat a la mobilització ciutadana per evitar “un retorn al passat” i als temps en què l’Ajuntament “estava al servei d’una minoria”. Així, ha volgut remarcar que el projecte socialista “és el que garanteix seguir avançant, cap a un Ajuntament més modern, capaç d’oferir més i millors serveis a la ciutadania i, sobretot, un lloc que sempre té les portes obertes i que és capaç d’escoltar a tothom”.

La candidatura socialista encapçalada per Josep Marí Ribas té com a número 2  Ana Ribas Alonso, arquitecta tècnica i regidora de Benestar Social i Esports durant aquesta legislatura. Ha estat la impulsora del primer Pla d’Igualtat de Sant Josep.

En tercer lloc hi ha l’actual primer tinent d’alcalde, Ángel Luís Guerrero Domínguez, Gelu, qui ha aconseguit dur a terme una profunda renovació de la xarxa d’aigua municipal. És taxista de professió.

En quart lloc se situa la secretaria general del PSOE de Sant Josep, Pilar Ribas Torres. És una persona molt implicada en diferents associacions que lluiten contra el càncer i funcionària de l’Ajuntament.

La cinquena posició l’ocupa també una cara nova: Vicent Rosselló Ribas, professor i cap d’estudis de l’Institut de Sant Agustí. Es tracta d’una persona implicada en diferents associacions esportives i culturals

La següent en la llista és Noemí Boned Pachón, educadora social del departament de Benestar de l’Ajuntament i una persona molt implicada en la defensa drets de la infància i la joventut.

El número 7 és per Josep Guasch Roig, actualment regidor d’Obres de l’Ajuntament. És una persona amb una llarga trajectòria sindical.

La número 8, Cristina Ribas Ribas, també és funcionària municipal, concretament de l’àrea de Cultura. A més a més, forma part de diverses associacions de Sant Josep.

El número 9 és per a Eduardo Sánchez Guzmán, empresari amb molts anys de militància socialista i aficionat als esports.  El segueix en la llista l’actual delegada d’Educació, Margalida Ferrer, mestra i una persona que ha treballat des de sempre en la defensa de l’ensenyament públic i de qualitat.  El número 11 és Francisco Vives Unanua, Patxi, diplomat en Turisme i integrant de la Unió Esportiva de Sant Josep.  La següent posició és per a Ángeles Marí Suñer, treballadora del sector turístic i una persona molt arrelada a Sant Jordi i implicada en l’associacionisme del poble.  El número 14, Óscar Tristán Cardona, també fa feina al sector turístic i és representant de les Joventuts Socialistes.  La número 14, María Cardona Villanueva, també és una persona procedent de les Joventuts i treballa de cuinera.  Al número 15 ens trobem amb un històric del PSOE de Sant Josep: Albert Marí Planells, qui fou primer tinent d’alcalde amb Agustinet i una persona clau en el procés de modernització i apertura a la ciutadania que ha experimentat l’Ajuntament en els darrers anys. Actualment treballa en un negoci de restauració familiar.  El número 16 l’ocupa María Arantzazu Sierra Palomares,  administrativa i una persona molt implicada en les comunitats de vesins i vesines a Cala de Bou. A continuació ens trobem a Pablo Herráez Berenguer, de Sant Francesc, professor d’institut i secretari d’igualtat de la UGT. El número 18 és per a Mari Carmen Lacruz Novejarque, de Cala Comte, també professora d’institut i sindicalista.  Al número 19 s’hi situa Roberto Marí Suñer, treballador de Gesa i una persona molt implicada en la vida social a Sant Jordi. El segueix en la llista Aroa Corral Jiménez, sevillana de naixement i josepina d’adopció. Treballa com a monitora d’activitats esportives i socorrista a la zona de Cala de Bou.

Tanca la llista Pilar Ferrero, una persona amb una àmplia trajectòria política. Fou una de les primeres alcaldesses de la democràcia, en una població de Valladolid, i regidora de Sant Josep. Actualment forma part de l’Associació de Dones Progressistes d’Eivissa. 

Leave a Reply