‘Agustinet’ es compromet a “treballar de manera honesta per la gent d’Eivissa”: L’habitatge, el transport públic i posar “límits” a l’illa seran eixos del seu govern com a president del Consell Insular. Francina Armengol: “Josep Marí ‘Agustinet’ és la persona que necessita com a president l’illa d’Eivissa”.

El candidat del PSOE a la presidència del Consell Insular d’Eivissa, Josep Marí Ribas ‘Agustinet’, s’ha compromès “a treballar de manera honesta per a la gent d’Eivissa”, en l’acte de presentació dels candidats socialistes a les eleccions del mes de maig. L’auditori de Caló de s’Oli (Sant Josep de sa Talaia) s’ha omplert per rebre ‘Agustinet’, la cap de llista al Parlament, Pilar Costa, i els caps de llista als ajuntaments, Rafa Ruiz, Ángel Luis Guerrero, Ramón Roca, Antonio Lorenzo i Javier Marí (Eivissa, Sant Josep de sa Talaia, Santa Eulària des Riu, Sant Antoni de Portmany i Sant Joan de Labritja, respectivament), que han estat acompanyats per la secretària general del PSIB-PSOE i candidata a la reelección com a presidenta de les Illes Balears, Francina Armengol.

Després de quatre anys “en blanc” amb Vicent Marí, “posarem el Consell Insular a treballar en favor dels problemes de l’habitatge, que és el principal a la nostra illa. Un Consell Insular que recuperi la gestió de les residències, que l’actual equip de govern s’ha negat a assumir”.

“Amb una cartera de serveis socials plenament desplegada, després de quatre anys perduts. Un Consell Insular que es preocupi de lagent amb més i millors equipaments i serveis esportius, culturals i per a joves.”

“A partir de maig, tornarem a defensar una gestió del territori sostenible, avançar en la competència de l’aigua. Una gestió dels residus encaminada a reduir, a reciclar i a reutilitzar. Tenim un Partit Popular que ja ha decidit construir una incineradora a Eivissa. Que ho diguin als veïns de Santa Eulària, a veure que els hi pareix”. Nosaltres pensam que hi ha altres alternatives”, ha dit.

‘Agustinet’ ha dit que “no acceptarem una retallada de la protecció territorial ” i que treballarà per “un turisme que ens dugui treball i benestar, que ens doni qualitat de vida”. “Per això s’ha de fer la regulació del Pla Turístic i retallar i no créixer més en places turístiques”.

“Hem de posar límits: a les places turístiques, als vehicles, per evitar la massificació de les platges i dels espais naturals, i límits a qüestions concretes com són els jets privats o els creuers”, ha dit.

“Per això estem aquí els Socialistes: per treballar per la gent, per treballar pel present i pel futur de l’illa. El PSOE recuperarà el govern del Consell Insular per posar-lo al costat de la gent. El que hem tengut és un Consell inexistent, desaparegut”. Un Consell “paralitzat” i que “ha fracassat en tot allò que va dir que faria”.

Un Consell “que ha enganyat la gent: I això no es pot acceptar. Ens va dir que posava autobusos nous, i resulta que eren de segona mà. Ens va dir que regularia l’entrada de vehicles, i res de res. Al contrari, autoritza posar més turistes en el camp i això suposarà més trànsit a carreteres i camins i més problemes de tota classe”.

“Ens va dir que volia gestionar les residències, i encara estem esperant. Un Consell que NO està donant resposta a les necessitats de lagent. Un Consell que no ha ajudat a fer ni un habitatge protegit.”

‘Agustinet’ ha criticat que tenim “un Consell amb un president imputat, que diu que vol declarar, però quan arriba l’hora de la veritat, s’amaga i no dóna la cara. Que quan el nostre grup li va demanar una Comissió d’Investigació, va votar en contra, perquè no vol que s’investigui.”

“Amb unes polítiques clientelars que venen de lluny. La gent ja no ho accepta. És hora que el Partit Popular ho comenci a entendre: S’han de donar explicacions, no es pot mirar de tapar, com han fet tots aquests mesos i com volen seguir fent fins que passin les eleccions”.

‘Agustinet’ s’ha referit a l’anterior president i portaveu socialista del Consell, Vicent Torres, per manifestar-li les “gràcies per tot el que has donat, i el que seguiràs donant al nostre partit”.

Ha manifestat “l’orgull” per la feina dels alcaldes socialistes, “que estan treballant per millorar la vida de tota la gent dels seus municipis”, “complint compromisos”, citant les polítiques de Rafa Ruiz a la ciutat d’Eivissa, construint habitatge, reformant espais públics, millorant els serveis a les persones” i amb Ángel Luis Guerrero com a alcalde de Sant Josep de sa Talaia amb un “nou impuls que estàs donant a aquest estimat Ajuntament de Sant Josep”.

Marí Ribas ha donat les gràcies als portaveus municipals en l’actual legislatura Vicent Torres ‘Benet’, Simón Planells i Pep Torres ‘Peret’ i la benvinguda als nous candidats Ramón Roca, Antonio Lorenzo i Javier Marí, afirmant que “el canvi serà realitat el dia 28 de maig a Santa Eulària, Sant Antoni i Sant Joan”.

‘Agustinet’ ha ressaltat que el Partit Socialista “treballa per la gent”: “Ho hem demostrat allà on governam, en moments molts complicats com són els que hem viscut en l’última etapa”. “Amb socialistes que van donar la cara per la gent en moments més complicats, com va ser la Pilar Costa, que era la portaveu del Govern durant la pandèmia, i a qui els Socialistes d’Eivissa hem de reconèixer tot això i molt més”.

“Ara hi ha persones que es pugen al carro de la defensa de la Salut Pública. On eren quan els Socialistes demanàvem un nou Hospital? On eren durant la pandèmia, quan feien negocis amb seu? On són ara? Jo us ho diré: allà on governen, es privatitza la sanitat o s’espitja lagent a fer seguros privats. Allà on governen és on tenen la despesa més baixa en sanitat per habitant. I si governen aquí, faran el mateix, faran el que han fet sempre: retallar, privatitzar i fer pagar a la gent per tenir la sanitat”.

“Ho dic ben clarament: Hem de seguir millorant. Perquè només un govern del PSOE garanteix la defensa de la Salut Pública”, ha manifestat. Només amb la Pilar al Parlament i amb la Francina Armengol com a presidenta de les Illes Balears podrem resoldre els problemes i seguir invertint en la sanitat”.

“Jo em compromet a ser el president de tota la gent. Sortim a guanyar els nostres Ajuntaments. A guanyar el Consell Insular d’Eivissa i a guanyar el Parlament balear pel tercer mandat de Francina Armengol”, ha dit per tancar el seu discurs i donar pas a la presidenta.

Francina Armengol: “Josep Marí ‘Agustinet’ és la persona que necessita com a president l’illa d’Eivissa”

La Secretària General del PSIB-PSOE i presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, ha demanat el màxim suport per a Josep Marí Ribas ‘Agustinet’ en el seu acte de presentació com a candidat a la presidència del Consell d’Eivissa i ha assegurat que és “la persona que necessita com a president l’illa d’Eivissa”.

“Josep Mari Ribas ‘Agustinet’ és la persona que necessita com a president l’illa d’Eivissa, perquè és una gran persona, un polític compromès amb els eivissencs i eivissenques, que revoluciona amb les polítiques que duu a terme i que és capaç de somiar i d’executar els somnis”, ha ressaltat Armengol davant d’un auditori ple a vessar de gent que no s’ha volgut perdre l’acte de presentació dels cinc candidats als municipis, del candidat a la institució insular i de la candidata al Parlament.

En aquest sentit, la socialista també ha comparat dos models de fer política, contraposant la manera de fer dels socialistes i la manera de fer del PP. “Els socialistes som gent coherent, seriosa, rigorosa i honesta, que compleix amb la paraula donada, mentre que el PP governa només per la cadira i no té gens de credibilitat”.

“Algú sap per què vol seguir governant Vicent Marí?” s’ha demanat la socialista, abans de recordar que l’actual president del Consell d’Eivissa no ha exercit les competències en polítiques socials que pertoquen a la institució insular. També ha criticat que Marí hagi “demanat contínuament la competència de promoció turística per acabar fent un vídeo que torna a col·locar el PP amb la corrupció i a embrutar el nom de la institució”.

Armengol també ha tengut paraules recordar que “només hi ha un govern que inverteix i invertirà en salut”, i que és el que té socialistes al capdavant. “Fa vuit anys veníem d’una majoria absoluta del PP i pagàvem per la targeta sanitària, els centres de salut estaven tancats els horabaixes i es varen acomiadar 400 professionals sanitaris només a Eivissa”.

Per la seva banda, el candidat a la presidència del Consell Insular d’Eivissa, Josep Marí Ribas ‘Agustinet’, s’ha compromès “a treballar de manera honesta per a la gent d’Eivissa”.

En aquest sentit, el candidat s’ha compromès que, després de quatre anys “en blanc” amb Vicent Marí, “posarem el Consell Insular a treballar en favor dels problemes de l’habitatge, que és el principal a la nostra illa” i també a “recuperar la gestió de les residències, que l’actual equip de govern s’ha negat a assumir”.

També, el socialista ha remarcat que amb ell al capdavant, el Consell d’Eivissa, tornarà a defensar una gestió del territori “sostenible i avançar en la competència de l’aigua i en una gestió dels residus encaminada a reduir, a reciclar i a reutilitzar”.

Comments are closed

‘Agustinet’ es compromet a “treballar de manera honesta per la gent d’Eivissa”: L’habitatge, el transport públic i posar “límits” a l’illa seran eixos del seu govern com a president del Consell Insular. Francina Armengol: “Josep Marí ‘Agustinet’ és la persona que necessita com a president l’illa d’Eivissa”.

El candidat del PSOE a la presidència del Consell Insular d’Eivissa, Josep Marí Ribas ‘Agustinet’, s’ha compromès “a treballar de manera honesta per a la gent d’Eivissa”, en l’acte de presentació dels candidats socialistes a les eleccions del mes de maig. L’auditori de Caló de s’Oli (Sant Josep de sa Talaia) s’ha omplert per rebre ‘Agustinet’, la cap de llista al Parlament, Pilar Costa, i els caps de llista als ajuntaments, Rafa Ruiz, Ángel Luis Guerrero, Ramón Roca, Antonio Lorenzo i Javier Marí (Eivissa, Sant Josep de sa Talaia, Santa Eulària des Riu, Sant Antoni de Portmany i Sant Joan de Labritja, respectivament), que han estat acompanyats per la secretària general del PSIB-PSOE i candidata a la reelección com a presidenta de les Illes Balears, Francina Armengol.

Després de quatre anys “en blanc” amb Vicent Marí, “posarem el Consell Insular a treballar en favor dels problemes de l’habitatge, que és el principal a la nostra illa. Un Consell Insular que recuperi la gestió de les residències, que l’actual equip de govern s’ha negat a assumir”.

“Amb una cartera de serveis socials plenament desplegada, després de quatre anys perduts. Un Consell Insular que es preocupi de lagent amb més i millors equipaments i serveis esportius, culturals i per a joves.”

“A partir de maig, tornarem a defensar una gestió del territori sostenible, avançar en la competència de l’aigua. Una gestió dels residus encaminada a reduir, a reciclar i a reutilitzar. Tenim un Partit Popular que ja ha decidit construir una incineradora a Eivissa. Que ho diguin als veïns de Santa Eulària, a veure que els hi pareix”. Nosaltres pensam que hi ha altres alternatives”, ha dit.

‘Agustinet’ ha dit que “no acceptarem una retallada de la protecció territorial ” i que treballarà per “un turisme que ens dugui treball i benestar, que ens doni qualitat de vida”. “Per això s’ha de fer la regulació del Pla Turístic i retallar i no créixer més en places turístiques”.

“Hem de posar límits: a les places turístiques, als vehicles, per evitar la massificació de les platges i dels espais naturals, i límits a qüestions concretes com són els jets privats o els creuers”, ha dit.

“Per això estem aquí els Socialistes: per treballar per la gent, per treballar pel present i pel futur de l’illa. El PSOE recuperarà el govern del Consell Insular per posar-lo al costat de la gent. El que hem tengut és un Consell inexistent, desaparegut”. Un Consell “paralitzat” i que “ha fracassat en tot allò que va dir que faria”.

Un Consell “que ha enganyat la gent: I això no es pot acceptar. Ens va dir que posava autobusos nous, i resulta que eren de segona mà. Ens va dir que regularia l’entrada de vehicles, i res de res. Al contrari, autoritza posar més turistes en el camp i això suposarà més trànsit a carreteres i camins i més problemes de tota classe”.

“Ens va dir que volia gestionar les residències, i encara estem esperant. Un Consell que NO està donant resposta a les necessitats de lagent. Un Consell que no ha ajudat a fer ni un habitatge protegit.”

‘Agustinet’ ha criticat que tenim “un Consell amb un president imputat, que diu que vol declarar, però quan arriba l’hora de la veritat, s’amaga i no dóna la cara. Que quan el nostre grup li va demanar una Comissió d’Investigació, va votar en contra, perquè no vol que s’investigui.”

“Amb unes polítiques clientelars que venen de lluny. La gent ja no ho accepta. És hora que el Partit Popular ho comenci a entendre: S’han de donar explicacions, no es pot mirar de tapar, com han fet tots aquests mesos i com volen seguir fent fins que passin les eleccions”.

‘Agustinet’ s’ha referit a l’anterior president i portaveu socialista del Consell, Vicent Torres, per manifestar-li les “gràcies per tot el que has donat, i el que seguiràs donant al nostre partit”.

Ha manifestat “l’orgull” per la feina dels alcaldes socialistes, “que estan treballant per millorar la vida de tota la gent dels seus municipis”, “complint compromisos”, citant les polítiques de Rafa Ruiz a la ciutat d’Eivissa, construint habitatge, reformant espais públics, millorant els serveis a les persones” i amb Ángel Luis Guerrero com a alcalde de Sant Josep de sa Talaia amb un “nou impuls que estàs donant a aquest estimat Ajuntament de Sant Josep”.

Marí Ribas ha donat les gràcies als portaveus municipals en l’actual legislatura Vicent Torres ‘Benet’, Simón Planells i Pep Torres ‘Peret’ i la benvinguda als nous candidats Ramón Roca, Antonio Lorenzo i Javier Marí, afirmant que “el canvi serà realitat el dia 28 de maig a Santa Eulària, Sant Antoni i Sant Joan”.

‘Agustinet’ ha ressaltat que el Partit Socialista “treballa per la gent”: “Ho hem demostrat allà on governam, en moments molts complicats com són els que hem viscut en l’última etapa”. “Amb socialistes que van donar la cara per la gent en moments més complicats, com va ser la Pilar Costa, que era la portaveu del Govern durant la pandèmia, i a qui els Socialistes d’Eivissa hem de reconèixer tot això i molt més”.

“Ara hi ha persones que es pugen al carro de la defensa de la Salut Pública. On eren quan els Socialistes demanàvem un nou Hospital? On eren durant la pandèmia, quan feien negocis amb seu? On són ara? Jo us ho diré: allà on governen, es privatitza la sanitat o s’espitja lagent a fer seguros privats. Allà on governen és on tenen la despesa més baixa en sanitat per habitant. I si governen aquí, faran el mateix, faran el que han fet sempre: retallar, privatitzar i fer pagar a la gent per tenir la sanitat”.

“Ho dic ben clarament: Hem de seguir millorant. Perquè només un govern del PSOE garanteix la defensa de la Salut Pública”, ha manifestat. Només amb la Pilar al Parlament i amb la Francina Armengol com a presidenta de les Illes Balears podrem resoldre els problemes i seguir invertint en la sanitat”.

“Jo em compromet a ser el president de tota la gent. Sortim a guanyar els nostres Ajuntaments. A guanyar el Consell Insular d’Eivissa i a guanyar el Parlament balear pel tercer mandat de Francina Armengol”, ha dit per tancar el seu discurs i donar pas a la presidenta.

Francina Armengol: “Josep Marí ‘Agustinet’ és la persona que necessita com a president l’illa d’Eivissa”

La Secretària General del PSIB-PSOE i presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, ha demanat el màxim suport per a Josep Marí Ribas ‘Agustinet’ en el seu acte de presentació com a candidat a la presidència del Consell d’Eivissa i ha assegurat que és “la persona que necessita com a president l’illa d’Eivissa”.

“Josep Mari Ribas ‘Agustinet’ és la persona que necessita com a president l’illa d’Eivissa, perquè és una gran persona, un polític compromès amb els eivissencs i eivissenques, que revoluciona amb les polítiques que duu a terme i que és capaç de somiar i d’executar els somnis”, ha ressaltat Armengol davant d’un auditori ple a vessar de gent que no s’ha volgut perdre l’acte de presentació dels cinc candidats als municipis, del candidat a la institució insular i de la candidata al Parlament.

En aquest sentit, la socialista també ha comparat dos models de fer política, contraposant la manera de fer dels socialistes i la manera de fer del PP. “Els socialistes som gent coherent, seriosa, rigorosa i honesta, que compleix amb la paraula donada, mentre que el PP governa només per la cadira i no té gens de credibilitat”.

“Algú sap per què vol seguir governant Vicent Marí?” s’ha demanat la socialista, abans de recordar que l’actual president del Consell d’Eivissa no ha exercit les competències en polítiques socials que pertoquen a la institució insular. També ha criticat que Marí hagi “demanat contínuament la competència de promoció turística per acabar fent un vídeo que torna a col·locar el PP amb la corrupció i a embrutar el nom de la institució”.

Armengol també ha tengut paraules recordar que “només hi ha un govern que inverteix i invertirà en salut”, i que és el que té socialistes al capdavant. “Fa vuit anys veníem d’una majoria absoluta del PP i pagàvem per la targeta sanitària, els centres de salut estaven tancats els horabaixes i es varen acomiadar 400 professionals sanitaris només a Eivissa”.

Per la seva banda, el candidat a la presidència del Consell Insular d’Eivissa, Josep Marí Ribas ‘Agustinet’, s’ha compromès “a treballar de manera honesta per a la gent d’Eivissa”.

En aquest sentit, el candidat s’ha compromès que, després de quatre anys “en blanc” amb Vicent Marí, “posarem el Consell Insular a treballar en favor dels problemes de l’habitatge, que és el principal a la nostra illa” i també a “recuperar la gestió de les residències, que l’actual equip de govern s’ha negat a assumir”.

També, el socialista ha remarcat que amb ell al capdavant, el Consell d’Eivissa, tornarà a defensar una gestió del territori “sostenible i avançar en la competència de l’aigua i en una gestió dels residus encaminada a reduir, a reciclar i a reutilitzar”.

Comments are closed