Ángel Luis Guerrero a la ciutadania de Cala de Bou y Port des Torrent: “L’Auditori Caló de s’Oli és vostre”

L’alcalde de Sant Josep de sa Talaia, Ángel Luis Guerrero, ha convidat als vesins de Cala de Bou i Port des Torrent a apropiar-se del nou Auditori Caló de s’Oli, i els ha demanat ajut per «donar-li vida a aquest nou centre cultural i omplir-lo de contingut. Volem que sigueu exigents i agafeu les regnes del recinte, perquè és vostre», ha dit en el seu discurs, abans que agafés la paraula la presidenta del Govern, Francina Armengol, per valorar en el seu discurs inaugural el compromís amb la cultura i amb la dinamització del barri que va agafar fa molts d’anys l’Ajuntament liderant aquest projecte.

Al seu discurs, Guerrero ha recordat la feina dels anteriors batlles del municipi que abans que ell han treballat per fer possible l’Auditori, Josep Marí Ribas i Neus Marí, i també el paper de Mariángeles Mostazo en la gestació del projecte. L’alcalde ha destacat el potencial d’un equipament que és alhora una sala d’exposicions, de concerts (amb un escenari interior per a 240 persones i amb capacitat per unes altres 300 a l’exterior), espai teatral, cinema i sala de conferències i congressos dotat de l’última tecnologia, amb una inversió propera als 4 milions d’euros.

També ha insistit Guerrero que els vesins i vesines són avui «els protagonistes absoluts de la història d’aquest auditori, i dels moments de passió, emoció i bellesa que tendran lloc en aquestes parets» i els ha convidat a «gaudir de la festa que és la cultura, que des de aquesta nit es celebra a les portes de les vostres cases».

La presidenta Armengol ha agraït per la seva banda la responsabilitat dels vesins i vesines durant la llarga etapa de la pandèmia «que ningú pensàvem que ens tocaria mai viure» i ha recordat que també la cultura ha patit durament la situació. La presidenta ha valorat el fet que l’Ajuntament de Sant Josep «inverteixi en cultura, que és la millor inversió».

Comments are closed