Antonio Lorenzo reedita com a secretari general de l’Agrupació Socialista de Sant Antoni per “reprendre el canvi progressista que necessita el municipi”

Antonio Lorenzo ha set reelegit secretari general de l’Agrupació Socialista de Sant Antoni de Portmany per “reprendre el canvi progressista iniciat l’anterior legislatura i que tant necessita el nostre municipi”. En l’assemblea celebrada ahir a la tarda, el secretari general es va comprometre davant la militància a treballar per “sumar una nova majoria progressista i reiniciar a partir del 2023 les polítiques de millora dels serveis públics i de renovació del model turístic de Sant Antoni”, amb un projecte “que il·lusioni” i “que compti amb la participació de tots els sectors i del conjunt de la ciutadania”.

“Els vesins i les vesines de Sant Antoni mereixem un turisme de qualitat, allunyat del turisme de borratxera que tant de mal ens ha fet”. Un turisme “del que ens puguem sentir orgullosos i orgulloses”, i això, va afirmar el secretari general, “només ho aconseguirem amb un ajuntament progressista”.

Segons Lorenzo, l’actual govern de dretes a l’Ajuntament de Sant Antoni “està marcat pels escàndols, pels favoritismes i per la paràlisi de la gestió”. Fa falta, al seu entendre, “recuperar el projecte iniciat en la legislatura anterior, ja que, amb Marcos Serra, governa el Partit Popular de sempre”.

En aquest sentit, el secretari general va insistir que “necessitam amb urgència una gestió transparent i ètica al nostre municipi”, lamentant que “a la dreta només l’interessa la defensa dels privilegis i dels interessos d’uns pocs”, com ve denunciant durant tota la legislatura el grup PSOE-Reinicia a l’ajuntament, amb el portaveu, Simón Planells, i tot de l’equip de regidors i regidores, del qual el mateix Antonio Lorenzo forma part.

El secretari general va fer un agraïment a la militància per “la confiança i la implicació en el projecte socialista”, que “segueix creixent amb la incorporació de noves persones”. Un partit “fort, unit i amb ganes de treballar” serà “la clau per fer recuperar les polítiques de canvi a Sant Antoni”.

El secretari general de la Federació Socialista d’Eivissa, Josep Marí Ribas, que va acompañar la militància de l’agrupació en l’assemblea, va destacar que “Sant Antoni mereix el canvi que només pot oferir el Partit Socialista” i va animar Antonio Lorenzo i la seua executiva a “seguir treballant per fer-lo realitat el 2023”.

COMISSIÓ EXECUTIVA AGRUPACIÓ SOCIALISTA DE SANT ANTONI DE PORTMANY
Secretari general – Antonio Lorenzo

President – José Marí Costa
Secretari d’Organització – Carlos Ferrer Sastre
Secretària d’Acció Electoral – Azahara Peña de la Fuente
Secretari de Turismo, Política Municipal i Administració – Marco Antonio Guerrero.
Secretària d’Igualtat i Benestar Social – Neus Marí Costa
Secretari de Medi Ambient, Territori i Mobilitat – Jose Antonio Fuentes Parraga
Secretària de Participació Ciutadana i Moviments Sociales – Veronica Lorente Costa
Secretario d’Educació, Cultura i patrimonio – Simón Planells Struse
Vocal 1 – Maria Luisa Millán Bernal
Vocal 2 – Joan Mari Serra

DELEGATS I DELEGADES COMITÈ INSULAR FSE-PSOE
Purificación Fos Escrivà
Antonio Mancebo Castillo
Maria Neus Marí Costa
Manuel Angorilla Blanco
Veronica Lorente Costa
Jose Marí Costa
Julio Alonso Manzano

Comments are closed