Aprovada l’adjudicació de l’Escola d’Hoteleria de sa Coma, un “compromís socialista” que podrà obrir en el 2022

El Ple del Consell Insular ha aprovat per unanimitat l’adjudicació definitiva de les obres de l’Escola d’Hoteleria d’Eivissa, al campus de sa Coma. Un “compromís socialista”, com ha dit l’anterior president i portaveu del PSOE, Vicent Torres, que amb aquesta adjudicació “prompte serà realitat”. El projecte, ideat en la legislatura del president Xico Tarrés i desenvolupat durant el mandat de Vicent Torres, té un pressupost d’adjudicació de 7,5 milions d’euros i un termini d’execució de vint mesos.

Vicent Torres ha dit que l’Escola d’Hoteleria d’Eivissa “volem que sigui referent a Espanya i a Europa”, destacant la importància que tendrà en la formació dels treballadors i de les treballadores del sector turístic de l’illa, encara més en l’actual conjuntura de crisi provocada per la pandèmia.

El portaveu socialista ha aprofitat la seua intervenció per “demanar a l’actual equip de govern que la resta de projectes de sa Coma també tirin endavant: l’Escola d’Idiomes, l’Escola d’Arts o el circuit de motocròs, per dir alguns dels més importants”.

Vicent Torres també ha volgut felicitar tots els tècnics del Consell Insular implicats en el projecte, que ha estat redactat pels serveis tècnics de la casa, i ha manifestat els seus millors desitjos a l’empresa adjudicatària per tal que “les obres es desenvolupin segons el previst” i que el centre pugui obrir en el curs 2022-2023.

Comments are closed