Auditori del Caló de s’Oli, rutes i música d’artistes locals, atractius de Sant Josep a FITUR

L’alcalde de Sant Josep de sa Talaia, Ángel Luis Guerrero, ha participat a les accions promocionals del municipi a FITUR, la fira internacional de turisme que s’ha celebrat a Madrid. L’Auditori del Caló de s’Oli, rutes i música d’artistes locals, han estat els atractius de Sant Josep. Una fira en què l’ajuntament també ha rebut el certificat de qualitat conforme a la Norma UNE-EN ISO 9001:2015 que atorga AENOR, per a la prestació dels serveis d’informació turística del municipi, un dels que rep més afluència de visitants de l’illa.

L’Ajuntament ha convidat els agents involucrats en el turisme MICE i de negocis i congressos a conèixer el recent inaugurat Auditori Caló de s’Oli, que té el mar com a teló de fons i que constitueix un dels espais culturals més emblemàtics de la badia de Portmany. Es tracta d’un espai polivalent que va ser inaugurat el passat mes d’octubre per la presidenta balear Francina Armengol i les instal·lacions del qual inclouen un amfiteatre a cel obert amb capacitat per a un total de 300 persones i un auditori convencional amb capacitat per a 255 més. També disposa d´una Sala Multiusos i està dotat de camerinos i un ampli escenari que permet la realització de conferències, concerts, representacions teatrals i altres esdeveniments, reunions, etc.

També s’han presentat dues rutes per a excursionistes: Sa Sal Rossa i ses Portes. Les dues rutes discorren pel Parc Natural de ses Salines i s’hi habilitaran diferents senyalitzacions perquè l’usuari pugui seguir-les amb facilitat. Durant la caminada, l’excursionista trobarà diversos tòtems on, mitjançant un codi QR accedirà a una fitxa virtual de cada enclavament amb la informació del punt exacte on es troba i una galeria d’imatges. Aquesta galeria també inclourà vídeos i visites virtuals en 360 graus.

Finalment, a FITUR s’hi ha presentat el portal web musica.santjosep.org, on apareixeran totes les actuacions programades tant a sales i establiments d’oci i restauració com els que promou l’Ajuntament. També informació relacionada amb els músics, les bandes i els seus continguts: accés als seus discos publicats, vídeos, actuacions, formes de contacte… Sense oblidar els recursos disponibles, com a sales d’assaig, botigues de música i instruments, fabricants del municipi. A més de la informació relacionada amb els espais que programen i poden acollir esdeveniments musicals a Sant Josep.

 

 

Comments are closed