Carmen Ferrer acota el cap davant Vicent Marí: El PP de Santa Eulària vota en contra de la petició del PSOE de mesures urgents per acabar amb les males olors de l’abocador de Ca na Putxa

El grup Socialista ha manifestat la seua indignació amb l’equip de govern de l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu, que en el Ple celebrat avui ha votat en contra de la proposta del PSOE de mesures urgents per acabar amb les males olors de Ca na Putxa. El Partit Popular també ha votat en contra de la petició de posada en marxa de la recollida orgànica a Santa Eulària, que és un dels factors que han provocat un augment dels problemes a Ca na Putxa, ja que la no separació obliga a una major manipulació dels residus quan arriben a la planta.

El portaveu del PSOE, Vicent Torres ‘Benet’, ha criticat que l’alcaldessa, Carmen Ferrer, “dóna l’esquena als vesins afectats per les males olors de Ca na Putxa” i que “no actua perquè al Consell Insular governa Vicent Marí”. “És lamentable que el nostre municipi tengui una alcaldessa que acota el cap davant del Consell, en comptes de defensar els interessos del poble”.

El PSOE considera que “és inajornable l’adopció de mesures urgents per part de l’equip de govern del Consell Insular d’Eivissa” davant dels problemes de males olors de Ca na Putxa. No obstant això, i a pesar que aquest és el segon estiu amb aquestos problemes, “el Consell Insular encara no ha pres cap decisió sobre les inversions que s’han de fer per mitigar el problema, davant la desesperació dels vesins afectats”, lamenta ‘Benet’.

A més a més, l’Ajuntament de Santa Eulària continua sense separar els residus orgànics, com tampoc ho fa Sant Joan, fet que agreuja el problema de les males olors de Ca na Putxa. A pesar d’això, l’equip de govern del PP també ha votat en contra de la petició del PSOE que s’implanti de manera “urgent” la recollida selectiva de la matèria orgànica.

Comments are closed