Carmen Roig, nova secretària general del PSOE de Sant Joan per construir “una alternativa que il·lusioni”

Carmen Roig Torres va ser escollida nova secretària general de l’Agrupació Socialista de Sant Joan de Labritja en l’assemblea del partit celebrada ahir dissabte. Una renovació carregada “d’il·lusió per una nova etapa” per demostrar que “a Sant Joan hi ha alternativa a les polítiques del Partit Popular”.

En les seus primeres paraules, Carmen Roig es va referir de manera molt especial a l’anterior secretari general i portaveu a l’ajuntament, Pep Torres ‘Peret, una persona que “sempre ha estat disponible per al que ha fet falta, per escoltar i intentar ajudar”. A pesar que en els últims dos anys “amb la pandèmia s’ha fet molt difícil, però així i tot, ell sempre ha estat disponible d’una forma o una altra per a tots els companys, simpatitzants o qualsevol vesí del nostre municipi”. “Personalitats com la seua, o com la del nostre estimat company Vicent Tur, són les que m’animen a estar en política”, va destacar la nova secretària general del PSOE de Sant Joan.

L’agrupació socialista va renovar l’executiva “amb un grup de gent disposada a treballar molt” i a “fer que aquest canvi que volem es faci realitat”. L’acompanyen en la nova Comissió Executiva Antoni Roig Torres com a president, Sonia Planells Ramon com a secretària d’Organització i Igualtat, i Pep Torres ‘Peret’, com a secretari de Política Municipal. Javier Marí Casanova, Sonia Planells Ramon i Antonio Ortiz Moreno representaran Sant Joan al Comitè Insular de la Federació Socialista d’Eivissa.

Una renovació del PSOE de Sant Joan que combina “persones amb anys d’experiència al partit i gent jove, gent nova, que ens han de donar aquest impuls, aquesta energia que tant ens fa falta”. “Entre tots i totes, estic segura que construirem un projecte molt polit, que segur que il·lusionarà molts de vesins del municipi”.

El seu primer compromís va ser dirigir-se als jóvens de Sant Joan “per explicar-los el nostre projecte i intentar que aquesta família creixi”. També va anunciar que “mantendrem reunions amb totes les associacions, col·lectius i diferents grups del nostre municipi, que ens permeti conèixer de primera mà els seus problemes i les seues inquietuds”, ja que la ciutadania de Sant Joan “mereix més” i ha de saber que “hi ha un altre partit fort, unit i amb ganes de governar” i acabar amb “la paràlisi i la inactivitat del PP”.

“Em deixaré la pell perquè la nostra agrupació creixi, que creixin els seus afiliats i que creixin les seues il·lusions i els seus anhels”, va concloure Carmen Roig.

Unes paraules que varen merèixer el reconeixement del secretari general de la Federació Socialista d’Eivissa, Josep Marí Ribas, qui va agrair a ‘Peret’ la seua trajectòria al capdavant del PSOE de Sant Joan i va manifestar el seu convenciment que “amb Carmen Roig iniciam una nova etapa molt il·lusionat per fer créixer el projecte socialista” i que “fer realitat un canvi progressista a Sant Joan Labritja”.

Comments are closed