Ciutat d’Eivissa: Manifest institucional de suport a l’Orgull LGTBI i activitats en línia

L’Ajuntament d’Eivissa va aprovar al ple del passat dijous una declaració institucional de suport a l’Orgull LGTBI 2020 en la que es reforça el compromís amb la igualtat de tracte i d’oportunitats de tota la ciutadania i es recorda la persecució i discriminació que durant molt de temps varen patir les persones LGTBI al nostre país.

Aquesta declaració condemna enèrgicament qualsevol forma de violència per raó d’orientació sexual, reclama una política europea de protecció dels drets fonamentals de les persones LGTBI i reconeix la feina de les associacions i col·lectius que treballen en favor de la igualtat i la defensa dels drets humans. Així mateix, reivindica la necessitat d’invertir en polítiques en favor de la no discriminació i el paper dels ajuntaments en el desenvolupament d’aquestes polítiques.

Podeu consultar la declaració institucional sencera al següent enllaç:
https://eivissa.es/portal/images/stories/pdf/Declaracioinstitucional28J.pdf

Durant els darrers dies, l’Ajuntament d’Eivissa ha organitzat diferents activitats en línia per reivindicar la jornada de l’Orgull LGTBI 2020 i conscienciar sobre la problemàtica que a dia d’avui encara pateixen molts persones per la seva orientació sexual.

Encara us podeu apuntar a l’activitat prevista el dilluns 29 a les 19h, que sota el títol ‘Quin orgull celebram?’ comptarà amb la presència de Pere Fullana, de l’associació ‘Homes Transitant’.

Per participar d’aquesta xerrada online us heu d’apuntar a www.districte07800.cat

La secretària d’Igualtat de l’Agrupació d’Eivissa i regidora socialista, Carmen Boned, explica que gràcies al PSOE ‘hi ha un abans i un després en les polítiques d’Igualtat a la ciutat d’Eivissa’. ‘Fa cinc anys ens vam trobar un ajuntament on les polítiques antidiscriminació i de foment de la igualtat de drets no existien i no havien preocupat a ningú. Varem construir la regidoria des de zero i ara tenim un ajuntament on la Igualtat no és només una regidoria sinó que és un política transversal i vertebradora de tota la nostra actuació’, senyala Boned.

Comments are closed