Ciutat d’Eivissa: Pla de neteja especial al barri de la Marina

L’Ajuntament d’Eivissa ha executat un pla de neteja especial al barri de la Marina. Les tasques, s’han dut a terme per l’empresa concessionària de neteja Valoriza. L’empresa de gestió de l’aigua Aqualia també realitza tasques de neteja del clavegueram.

S’ha fet un escombratge mixt d’aspiració amb bufador, neteja de taques específiques amb hidronetejador a pressió, baldeig  de zones per als vianants, neteja d’embornals i retirada d’adhesius en senyals verticals i fanals.

La neteja s’ha fet als carrers del Comte Rosselló, del Bisbe Torres, del Bisbe Azara, d’Aníbal, de Guillem de Montgrí, de Castelar, del Mar, de sa Xeringa, plaça de la Constitució/Mercat Vell, sa Peixateria, carrer de Manuel Sorà, Antoni Palau i han finalitzat amb les actuacions als carrers de Josep Verdera, de sa Creu, de Riambau i del Bisbe Cardona i Tur.

Aquesta actuació s’emmarca dins del pla de mesures que l’Ajuntament d’Eivissa va acordar amb els comerciants del barri per posar a punt la Marina prèviament a l’inici de temporada. A més, el consistori té previst l’embelliment de la zona amb plantes i flors.

Comments are closed