Comissió Executiva: El secretari general afirma que “hem d’estar al costat de les persones que passen més dificultats”, davant la nova crisi provocada per l’increment de preus

La Comissió Executiva de la Federació Socialista d’Eivissa ha fet una valoració de l’actual crisi de preus agreujada per l’atac de Putin a Ucraïna. El secretari general, Josep Marí Ribas, ha explicat que “estam molt pendents del que pugui passar a l’exterior” i que la feina del PSOE a les institucions públiques serà “fer costat a les persones que passen més dificultats”. Un compromís socialista “com hem fet durant la pandèmia i com farem també ara, abordant una crisi importantíssima i que esperem que sigui superada aviat”.

El PSOE ha manifestat una vegada més el seu suport al poble d’Ucraïna i demana a la diplomàcia “que faci esforços” perquè es pugui posar fi a una situació “molt complexa i que està destruint moltes vides humanes”.

Una guerra que està tenint greus repercussions en els aspectes econòmics: “Som davant un altre repte per al sistema econòmic, amb una alça de preus que té una afectació a totes les fonts de producció, siguin de materials, siguin de transports”. Marí Ribas s’ha referit al conflicte dels transportistes, destacant que “a les Illes Balears hi ha hagut un comportament modèlic dels empresaris”, cosa que ha permès “una negociació per arribar a acords” i que confia que també s’assoleixin al conjunt de l’Estat.

Comments are closed