Compromís del Govern d’Espanya amb l’habitatge públic: Aprovat l’expedient de contractació de la urbanització i parc de Ca n’Escandell, que costarà 14 milions d’euros

El Govern d’Espanya ha donat una passa definitiva cap al desenvolupament del parc i habitatges públics de Ca n’Escandell, amb l’aprovació per part del SEPES (Entitat Estatal del Sòl) de l’expedient de contractació de les obres d’urbanització de tot l’entorn i creació del gran parc urbà. Amb un pressupost base de licitació de 14.173.720,40 € (IVA inclòs), el termini d’execució s’ha establert en 16 mesos. L’àmbit d’actuació ocupa 14,48 hectàrees de sòl, cedides per l’anterior govern progressista de l’Ajuntament d’Eivissa, i permetrà el desenvolupament d’aproximadament 532 habitatges subjectes a règim de protecció.

 

La diputada eivissenca del PSOE, Milena Herrera, ha destacat que “avui el Govern d’Espanya dóna un pas importantíssim en el compromís de fer habitatge públic a la ciutat d’Eivissa, a l’illa d’Eivissa. I és aquesta licitació que ara comença per urbanitzar el barri de Can Escandell i poder així subministrar serveis que després necessitaran els habitatges. És una licitació que suposarà obres per un import superior als 14 milions d’euros i que, a més, incorpora aquesta gran demanda ciutadana, que és parc públic, que tindrà el barri de Ca’n Escandell i, per tant, ara ja és començament d’aquest projecte que du tants d’anys en marxa, treballant des de diferents governs progressistes i socialistes i que ara ja està molt a prop de començar”.

 

El projecte d’urbanització contempla l’execució de totes les obres necessàries per al desenvolupament de l’àrea, des del moviment de terres fins a la instal·lació de xarxes de serveis com a subministrament d’aigua, sanejament, energia elèctrica, telecomunicacions i més. A més, s’inclourà la construcció del parc urbà de Ca n’Escandell per millorar la qualitat de vida dels residents i que podrà gaudir el conjunt de la ciutadania.

Comments are closed