Comunicat de premsa

La Federació Socialista d’Eivissa (FSE-PSOE) vol manifestar el seu respecte més absolut per les diligències judicials que afecten l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia. A l’espera que finalitzin les actuacions en marxa, el PSOE desitja que tot s’aclareixi al més prompte possible.

Lamentablement, el municipi de Sant Josep de sa Talaia ha estat diverses vegades en el focus de denúncies, investigacions i actuacions administratives i penals per il·legalitats urbanístiques que s’hi havien produït des de dècades anteriors, enfront de les quals el Partit Socialista, quan ha tengut la responsabilitat de governar, sempre ha treballat per esclarir-les, combatre-les i prevenir-les, així com per posar ordre perquè mai més no es tornin a repetir.

Un compromís en defensa del compliment estricte de la legalitat urbanística i de defensa de l’interès general, tant a Sant Josep de sa Talaia, en l’última etapa amb Ángel Luis Guerrero com a alcalde, com al conjunt de l’illa, que el PSOE sempre ha demostrat i que continuarà mantenint, ja sigui governant quan ens toqui tornar-ho a fer, o des dels grups d’oposició, com farem a partir dels pròxims dies amb els nous mandats que estan a punt de començar.

Comments are closed