Confirmada la sentència que absol Aída Alcaraz de les acusacions de l’excap de la Policia Local de Sant Antoni Javier Verdugo

La Federació Socialista d’Eivissa vol manifestar públicament la seua alegria per la confirmació de la sentència d’absolució de l’exregidora socialista Aída Alcaraz, acusada injustament d’assetjament per part de l’excap de la Policia Local de Sant Antoni Javier Verdugo. 

L’Audiència Provincial ha desestimat el recurs de Verdugo contra la sentència absolutòria emesa pel Jutjat número 1 d’Eivissa el passat mes de setembre, la qual no només exculpava l’exregidora socialista, sinó que confirmava que va ser Verdugo el responsable de “greus irregularitats” en la seua feina com a policia.

Una vegada més, des de la FSE-PSOE volem manifestar tot el nostre suport i reconeixement a Aída Alcaraz, qui va ser més de quatre anys injustament acusada d’assetjament per part de l’excap de la Policia Local de Sant Antoni.

Aída Alcaraz va pagar personalment amb injustes acusacions la seua feina i determinació a posar ordre dins de la Policia Local, quan va ser regidora responsable de Governació a l’Ajuntament de Sant Antoni.

Per contra, el Partit Popular, amb l’actual alcalde Marcos Serra, no només no va cessar Javier Verdugo després de saber-se la sentència, que atribueix a Verdugo “greus irregularitats”, sinó que el va mantenir en el càrrec i poc després el va premiar amb la segona activitat, el que ha suposat per a l’excap de policia un salari de més de 50.000 euros a l’any.

Comments are closed