“El 10 de novembre només el vot al PSOE garantirà les pensions, la sanitat pública i les ajudes a la dependència”

Les candidates eivissenques del PSOE al Congrés i al Senat, Sofía Hernanz i Patricia Abascal, ha alertat avui que “el proper 10 de novembre només el vot al PSOE servirà per garantir les pensions, la sanitat pública i les ajudes a la dependència”. El Partit Socialista “és el partit dels i les pensionistes”, el que garantirà el futur d’aquesta prestació, “després que el PP buidàs la vidriola de 60.000 milions a 8.000 milions d’euros”, com ha recordat Sofia Hernanz.

Un govern de Pedro Sánchez blindarà les pensions per llei i en la Constitució, “perquè governi qui governi, estiguin garantides en el futur”. A més, el PSOE proposa actualitzar les pensions d’acord a l’IPC real i augmentant el poder adquisitiu de les pensions mínimes i les no contributives, ja que “per al Partit Socialista és fonamental garantir la dignitat i la qualitat de vida dels nostres majors”. Com ha dit, “és una qüestió de justícia, de dignitat i de futur, perquè tots arribarem a ser grans”.

Per contra, “el PP és un perill per al sistema de pensions, no creu amb un sistema públic fort, redistributiu, solidari. Només creu en els plans de pensions privats “, ha advertit Sofia Hernanz.

Per la sanitat pública i la dependència
La candidata al Senat, Patricia Abascal, ha explicat que “la sanitat pública universal i gratuïta” és un dels objectius fonamentals del PSOE, amb mesures com l’eliminació dels copagaments farmacèutics a pensionistes, que a les Balears ja és una realitat des de l’1 de gener, gràcies al govern de Francina Armengol, i que amb un govern de Pedro Sánchez s’estendrà a tot el país.

Un altre dels eixos de campanya del Partit Socialista és la Llei de Dependència: “Una llei que durant l’època de Rajoy va quedar totalment paralitzada, fins i tot va arribar a perdre els diners que tenia pressupostat. Des del Partit Socialista ens comprometem a un increment de 831 milions d’euros per a la llei de dependència, que permetrà anar assolint aquest nivell que durant aquests anys del Partit Popular i de les retallades es van anar perdent. ”

Patricia Abascal ha ressaltat que “drets en dependència, la teleassistència o assistència personal, en cas de persones amb discapacitat, són uns dels nostres principals objectius”.

Comments are closed