El candidat socialista a l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu, Vicent Torres “Benet”, es compromet a dur a terme un Pla d’embelliment a la zona d’es Canar

Vicent Torres “Benet”, candidat a l’alcaldia de Santa Eulària pel PSOE, s’ha compromès amb els veïns a dur a terme un Pla d’embelliment a la zona d’es Canar que contempli la millora de les infraestructures, i que inclogui el tractament aigües brutes i fecals, la millora dels accessos i les zones d’aparcaments, així com l’il·luminat públic.

“Benet”, també ha assenyalat la necessitat d’instal·lar una parada de bus en condicions. Es tracta, “d’un ambiciós Pla per recuperar l’esplendor d’aquesta zona juntament amb millores necessàries dels accessos i aparcaments a les zones pròximes a Cala Nova, Punta Arabí i Cala Martina

Junt amb altres companys i candidats al Consell d’Eivissa i al Parlament de les Illes Balears, el candidat socialista ha estat a la zona d’es Canar dins dels actes de campanya i ha pogut recollir la insatisfacció dels veïns de la zona. Vicent Torres “Benet”  ha manifestat que és conscient que aquesta important zona turística que “en el seu dia va estar referent a la nostra illa, necessita unes accions urgents per reactivar la zona”. “Les polítiques turístiques erràtiques del PP  han provocat que a Es Canar molts llocs de feina estiguin en perill. Molts són els negocis que avui no estan encara en funcionament”, ha explicat. “Es Canar és una zona turística madura on és necessari fer inversions per millorar l’entorn d’una forma inmediatat”.

El candidat socialista considera “necessari i urgent” iniciar un Pla d’embelliment de tota la zona, així com crear producte per reactivar el comerç i l’oferta gastronòmica. Dues ofertes que, ara per ara, es troben “totalment en declivi”.

El PSOE de Santa Eulària considera que es Canar, és una important zona turística que no pot continuar oblidada per part de l’ajuntament de Santa Eulària, especialment quan va estar declarada zona turística pel mateix ajuntament. Una zona que en, l’actualitat, “no compta ni amb els corresponents serveis ni pels turistes ni pels residents”

“Viure a Es Canar ha de ser factible, conviure ha de ser possible i assegurar un futur viable un objectiu assolible a curt termini”, ha conclòs Vicent Torres “Benet”.

Leave a Reply