El Comitè Federal del PSOE aprova les candidatures socialistes “per guanyar les eleccions generals”, amb Milena Herrera com a número 3 al Congrés per Balears i la candidatura unitària de l’esquerra al Senat per Eivissa i Formentera

El Comitè Federal del PSOE ha aprovat aquest matí per unanimitat les candidatures socialistes, que compten amb Milena Herrera com a número 3 al Congrés del Diputats per Balears, en la llista que encapçala Francina Armengol, mentre que al cambra territorial s’hi concorrerà amb la candidatura unitària d’esquerres “Eivissa i Formentera al Senat”. El secretari general de la FSE-PSOE, Josep Marí Ribas, ‘Agustinet’, i la portaveu del partit a Eivissa, Pilar Costa, han participat en la reunió del Comitè Federal, celebrada aquest matí a Madrid, dins de la delegació balear que encapçalava Armengol.

En el seu discurs, Pedro Sánchez ha fet una crida a “sortir a guanyar les eleccions” destacant que els i les socialistes “tenim el millor projecte i el millor equip”. “Units i valents aconseguirem que Espanya continuï avançant”, enfront d’unes dretes PP-Vox, que “no tenen pla i es defineixen en dos paraules: bloqueig i deslleialtat”.

En acabar la reunió, el secretari general de la FSE-PSOE ha manifestat la seua satisfacció per les candidatures socialistes, amb Milena Herrera al Congrés, i amb una unitat de l’esquerra al Senat que “ens conduiran a guanyar les eleccions del 23 de juliol”. ‘Agustinet’ destaca la renovació en la candidatura al Congrés, amb un “reconeixement a la feina de Sofía Hernanz, que deixa el llistó molt alt”, i amb “la millor cap de llista, Francina Armengol”.

Al Senat, “recuperam la unitat de l’esquerra a Eivissa, que sempre hem promogut des del Partit Socialista, i que en el passat ens va donar tants d’èxits com el que volem aconseguir el pròxim 23 de juliol”.

Aprovades les candidatures, també s’ha manifestat Milena Herrera, la candidata eivissenca al Congrés, assumint “amb molta il·lusió la responsabilitat” i “amb moltes ganes de fer feina de defensar tots els avanços que s’han produït en els darrers anys gràcies als governs progressistes i que ara estan clarament amenaçats per la dreta i la ultradreta”. Milena Herrera alera que el 23 de juliol “ens jugam molt” i remarca que “el Partit Socialista és la peça fonamental per no permetre cap passant endarrere”.

Acompanyen Milena Herrera en la llista al Congrés els també eivissencs Fran Muñoz, en el número 6, i Azahara Peña, com a suplent.

Comments are closed