El Comitè Insular de la FSE-PSOE convoca el 5è Congrés del partit per al 29 de gener, que servirà per “reforçar el projecte” socialista amb l’objectiu “d’ampliar majories en 2023”

El Comitè Insular de la Federació Socialista d’Eivissa (FSE-PSOE), reunit a Sant Josep de sa Talaia, ha convocat el 5è Congrés del partit, que tendrà el dia 29 de gener. Un congrés que servirà per “reforçar el projecte socialista” amb l’objectiu d'”ampliar majories en 2023 a la nostra illa”, ha dit el secretari general, Josep Marí Ribas.

Josep Marí Ribas ha explicat que el PSOE té com a objectiu “posar en marxa una recuperació que sigui sòlida, i que serveixi per transformar, per fer avançar la nostra societat”. El partit vol oferir a la ciutadania una resposta a “tots els reptes de futur que tenim davant”, com són també “la igualtat, l’erradicació de la violència contra les dones, la lluita contra els delictes d’odi, la defensa d’un habitatge digne per a tothom” i altres qüestions com “el repte demogràfic, en un territori limitat i fràgil com és la nostra illa”, amb un model econòmic de “qualitat i sostenible”.

Josep Marí Ribas s’ha referit a “una falta d’un model de recuperació en favor de la gent i de transformació de l’illa”, per part de les institucions governades per la dreta, com és el Consell Insular d’Eivissa: “Un exemple molt clar és la definició dels projectes de recuperació que poden rebre finançament d’Europa”, que segons el secretari general de la FSE, no s’està portant a terme de manera coordinada amb els ajuntaments”. El finançament que vendrà d’Europa “és una oportunitat que no podem deixar escapar”, ha remarcat, destacant que Eivissa “necessita un lideratge per definir i impulsar aquestos projectes”.

Dins dels objectius de la recuperació, Josep Marí Ribas ha destacat “l’encert de les polítiques socialistes en favor de les persones treballadores, autònomes i empreses” i, especialment, de “les persones que passen per més dificultats i de reforçament de la salut pública”. Com ha dit, la crisi provocada per la pandèmia està sent “molt dura”, però “la resposta ha set molt diferent de la que la dreta va donar en la crisi del 2008”.

El Comitè Insular de la FSE-PSOE, que s’ha reunit per primera vegada de manera presencial després de l’inici de la pandèmia, ha començat amb un aplaudiment de record a totes les víctimes de la Covid-19 i de reconeixement al personal sanitari i als serveis essencials de l’illa d’Eivissa.

Comments are closed

El Comité Insular de la FSE-PSOE convoca el 5º Congreso del partido para el 29 de enero, que servirá para “reforzar el proyecto” socialista con el objetivo de “ampliar mayorías en 2023”

El Comité Insular de la Federación Socialista de Eivissa (FSE-PSOE), reunido en Sant Josep de sa Talaia, ha convocado el 5º Congreso del partido, que tendrá el día 29 de enero. Un congreso que servirá para “reforzar el proyecto socialista” con el objetivo de “ampliar mayorías en 2023 en nuestra isla”, ha dicho el secretario general, Josep Marí Ribas.

Josep Marí Ribas ha explicado que el PSOE tiene como objetivo “poner en marcha una recuperación que sea sólida, y que sirva para transformar, para hacer avanzar a nuestra sociedad”. El partido quiere ofrecer a la ciudadanía una respuesta a “todos los retos de futuro que tenemos delante”, como son también “la igualdad, la erradicación de la violencia contra las mujeres, la lucha contra los delitos de odio, la defensa de ‘una vivienda digna para todos’ y otras cuestiones como “el reto demográfico, en un territorio limitado y frágil como es nuestra isla”, con un modelo económico de “calidad y sostenible”.

Josep Marí Ribas se ha referido a “una falta de un modelo de recuperación en favor de la gente y de transformación de la isla”, por parte de las instituciones gobernadas por la derecha, como es el Consell Insular de Eivissa: “Un ejemplo muy claro es la definición de los proyectos de recuperación que pueden recibir financiación de Europa”, que según el secretario general de la FSE, no se está llevando a cabo de forma coordinada con los ayuntamientos”. La financiación que venderá de Europa “es una oportunidad que no podemos dejar escapar”, ha remarcado, destacando que Eivissa “necesita un liderazgo para definir e impulsar estos proyectos”.

Dentro de los objetivos de la recuperación, Josep Marí Ribas ha destacado “el acierto de las políticas socialistas en favor de las personas trabajadoras, autónomas y empresas” y, especialmente, de “las personas que pasan por mayores dificultades y de reforzamiento de la salud pública”. Como ha dicho, la crisis provocada por la pandemia está siendo “muy dura”, pero “la respuesta ha sido muy diferente a la que la derecha dio en la crisis del 2008”.

El Comité Insular de la FSE-PSOE, que se ha reunido por primera vez de manera presencial después del inicio de la pandemia, ha comenzado con un aplauso de recuerdo a todas las víctimas de la Covid-19 y de reconocimiento al personal sanitario ya los servicios esenciales de la isla de Eivissa.

Comments are closed