El Comitè Insular de la FSE-PSOE convoca el 5è Congrés del partit per al 29 de gener, que servirà per “reforçar el projecte” socialista amb l’objectiu “d’ampliar majories en 2023”

El Comitè Insular de la Federació Socialista d’Eivissa (FSE-PSOE), reunit a Sant Josep de sa Talaia, ha convocat el 5è Congrés del partit, que tendrà el dia 29 de gener. Un congrés que servirà per “reforçar el projecte socialista” amb l’objectiu d'”ampliar majories en 2023 a la nostra illa”, ha dit el secretari general, Josep Marí Ribas.

Josep Marí Ribas ha explicat que el PSOE té com a objectiu “posar en marxa una recuperació que sigui sòlida, i que serveixi per transformar, per fer avançar la nostra societat”. El partit vol oferir a la ciutadania una resposta a “tots els reptes de futur que tenim davant”, com són també “la igualtat, l’erradicació de la violència contra les dones, la lluita contra els delictes d’odi, la defensa d’un habitatge digne per a tothom” i altres qüestions com “el repte demogràfic, en un territori limitat i fràgil com és la nostra illa”, amb un model econòmic de “qualitat i sostenible”.

Josep Marí Ribas s’ha referit a “una falta d’un model de recuperació en favor de la gent i de transformació de l’illa”, per part de les institucions governades per la dreta, com és el Consell Insular d’Eivissa: “Un exemple molt clar és la definició dels projectes de recuperació que poden rebre finançament d’Europa”, que segons el secretari general de la FSE, no s’està portant a terme de manera coordinada amb els ajuntaments”. El finançament que vendrà d’Europa “és una oportunitat que no podem deixar escapar”, ha remarcat, destacant que Eivissa “necessita un lideratge per definir i impulsar aquestos projectes”.

Dins dels objectius de la recuperació, Josep Marí Ribas ha destacat “l’encert de les polítiques socialistes en favor de les persones treballadores, autònomes i empreses” i, especialment, de “les persones que passen per més dificultats i de reforçament de la salut pública”. Com ha dit, la crisi provocada per la pandèmia està sent “molt dura”, però “la resposta ha set molt diferent de la que la dreta va donar en la crisi del 2008”.

El Comitè Insular de la FSE-PSOE, que s’ha reunit per primera vegada de manera presencial després de l’inici de la pandèmia, ha començat amb un aplaudiment de record a totes les víctimes de la Covid-19 i de reconeixement al personal sanitari i als serveis essencials de l’illa d’Eivissa.

Comments are closed