El Consell de Capitalitat aprova 5 milions d’euros en inversions a la ciutat d’Eivissa

El Consell de Capitalitat ha acordat inversions a la ciutat d’Eivissa per valor de 5 milions d’euros amb l’aportació de 3,5 milions d’euros per part del Govern i d’1,5 milions per part del Consell d’Eivissa.

Entre les inversions per part del Govern, destaca la inversió de 2,5 milions d’euros per a la construcció del nou camp de futbol d’Es Putxet, dels quals 1,5 corresponen al 2021 i 1 milió al 2022. També es destinaran 390.000 euros a la ciutat per ser un dels municipis per a realitzar la prova pilot del Pla de Conciliació i Corresponsabilitat de les Illes Balears. La resta d’inversions seran 50.000 per al Casal de la Igualtat i 60.000 euros per al Museu Puget, MACE i Orquestra Simfònica. A més hi ha 200.000 euros que aportarà la vicepresidència del Govern per un projecte de plaques solars a es Gorg. Per part del Consell d’Eivissa aportarà un total de 1’5 milions d’euros que es destinaran a instal·lacions esportives.

L’Ajuntament d’Eivissa ja compta amb un projecte bàsic per al nou camp de futbol d’Es Putxet i els seus tècnics ja han començat la redacció del projecte definitiu.

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz ha destacat “aquestes inversions són d’interès general i en benefici no només dels ciutadans de la ciutat d’Eivissa si no dels de tota l’illa” i ha afegit que “seguim endavant amb el projecte de construcció del nou camp de futbol tal i com havíem dit, en la major brevetat possible: ja tenim projecte bàsic i finançament”.

Per la seva banda, el conseller balear de Mobilitat i Habitatge, Josep Marí Ribas, ha afirmat que “el Govern seguim amb el nostre compromís de fer inversions a la ciutat d’Eivissa a través de la capitalitat amb una inversió de 3,5 milions d’euros”

Comments are closed